Connect with us

ALL MEDIA

UPC România a înregistrat venituri de peste 140 milioane de dolari în 2013

Published

on

Veniturile operatorului prin cablu UPC România au crescut anul trecut la peste 140 milioane de dolari, pe fondul avansului portofoliului de clienţi.

Iata ce declara intr-o conferinta de presa Severina Pascu, directorul general al companiei – “La nivelul anului 2013, baza de clienţi a crescut şi am reuşit să majorăm şi veniturile companiei cu 8%, la peste 140 milioane de dolari, cel mai ridicat ritm din ultimii ani. Creşterea portofoliului s-a manifestat şi în zona clienţilor rezidenţiali, cât şi pe segmentul corporate. Pe rezidenţial, vectorul care a condus la creşterea numărului de clienţi a fost internetul şi credem că în continuare va susţine avansul bazei de clienţi, pe piaţa din România fiind în continuare loc de creştere.”, conform Gandul.

La nivelul anului 2012, potrivit datelor Liberty Global, UPC România a consemnat venituri de 130 milioane de dolari, de la 143,5 milioane de dolari în 2011.

În 2013, UPC România a investit circa 30 milioane de euro în dezvoltarea reţelei de comunicaţii.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală.

Operatorul român este afiliat la UPC Broadband, divizia europeană a grupului Liberty Global, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din lume.

Principalii concurenţi ai UPC România sunt RCS&RDS şi Romtelecom.

Compania furnizează servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de localităţi, incheie sursa citata.

Votaţi AICI în Finala Premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending