Connect with us

ALL MEDIA

UPC vine cu clarificari dupa ce in presa a relatat despre amenda primita de compana de cablu de la ANPC

Published

on

UPC : În urma apariţiei materialului privitor la presupusa sancţiune impusă UPC România de către ANPC pentru majorarea preţului abonamentelor, dorim să clarificăm faptul că această sancţiune se referă la un aspect distinct, şi nu la majorarea preţului.

Astfel, sancţiunea cu avertisment primită de UPC România din partea CJPC Prahova a fost aplicată cu privire la activarea opţiunii Extra Fotbal, prin utilizarea mecanismului de opt-out. După cum am comunicat public prin declaraţia de presă din data de 23 iulie, în urma consultărilor cu ANPC şi din dorinţa de a veni în întâmpinarea intereselor consumatorilor, UPC România a luat decizia de a nu factura această opţiune fără acordul prealabil şi explicit al clienţilor.

Majorarea preţului abonamentelor a fost realizată în mod independent de introducerea în grila de canale TV sau a opţiunii Extra Fotbal, cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a drepturilor consumatorilor.

Ne dorim o comunicare cât mai transparentă şi avem încredere că şi reprezentanţii media au ca interes comunicarea corectă a informaţiilor către cititori, de aceea solicităm publicarea acestui punct de vedere.

ANPC a amendat UPC cu 5.000 lei pentru că a încercat să schimbe planurile tarifare odată cu difuzarea meciurilor din Liga 1

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Prodan

    5 august 2014 at 09:41

    Pana la urma UPC a fost sanctionat pentru ceva ce nu a facut.

  2. Clientu

    4 august 2014 at 16:25

    S-a facut din tantar armasar. Nimeni nu a avut de suferit intrucat au renuntat sa bage pachetul de fotbal in grila tuturor abonatilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending