Connect with us

A-Z NEWS

Urmărește trailerul comediei romantice Love by Design turnată și în România

Published

on

Filmul Love by Design / Dragoste & Design este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 31 octombrie 2014.

Debutul cinematografic al Giuliei Nahmany a fost filmat aproape în totalitate în România, atât în Bucureşti, în locuri precum Palatul Bragadiru şi Teatrul Bulandra, cât şi în inima Transilvaniei, în Sighişoara, Saschiz şi Biertan. „Să am şansa extraordinară să filmez în satele şi oraşele uimitoare din munţii Transilvaniei a fost un vis şi o experienţă memorabilă”, a declarat regizorul Michael Damian. „Aş spune că filmul poate fi un adevărat ambasador pentru destinaţiile turistice din ţara noastră”, spunea şi Giulia Nahmany într-un interviu.

Comedia romantică o are în prim-plan pe Danielle Luca (Giulia Nahmany), a cărei viaţă se schimbă rapid când Vivien Thompson (Jane Seymour), redactorul-şef al faimoasei reviste „Beguile” din New York, o concediază din postul de Fashion Editor, ea fiind nevoită să se întoarcă acasă, în România, unde porneşte într-o călătorie de redescoperire.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending