Connect with us

Evenimente

URSUS, partener la cel mai nou festival de la Malul Marii, NEVERSEA

Published

on

URSUS, partener al festivalului UNTOLD  încă de la prima ediție, duce tradiția mai departe cu o serie de experiențe pline de distracție, la cel mai nou festival de pe malul mării – Neversea.

 

Noua aventură URSUS vine echipată cu multe provocări pentru consumatorii iubitori de distracție. Astfel, fiecare activare are scopul de a le crea festivalierilor cele mai frumoase amintiri. Pe plaja Neversea, relaxarea și distracția sunt elementele cheie pentru zile legendare, iar URSUS le-a pregătit amatorilor de experienţe şi diverse zone de relaxare pentru momentele de respiro dintre concerte.

 

URSUS la Neversea este continuarea unei povești minunate alături de echipa UNTOLD, dar și o experiență de festival pe care vrem să o trăim alături de consumatorii noştri și să fim parte din noua lor aventură. Fiecare activare realizată pentru acest festival a fost gândită ca o amintire frumoasă pentru fiecare participant, iar prin acest lucru vrem să rămânem mereu în inima festivalierilor și să trăim alături de ei fiecare clipă.”, a declarat Victor Teioșanu, Premium Brands Director Ursus Breweries.

 

Mai mult, cei prezenţi la Neversea au posibilitatea să contribuie la reciclarea dozelor şi paharelor de plastic folosite la festival. Maşina de colectare pusă la dispoziţia festivalierilor de către URSUS are posibilitatea de a monitoriza cantităţile colectate, iar atunci când un obiect este depus, aparatul va oferi un bon cu numărul de puncte acumulate. La un număr mai mare de doze sau pahare colectate, consumatorii au posibilitatea să primească un cadou, o super șapcă URSUS, pentru contribuția lor.

 

„Berea a fost dintotdeauna un element cheie pentru celebrarea momentelor deosebite și, nu de puține ori, unice. Prin participarea la cel mai mare festival din acest an, de la malul mării, URSUS contribuie la realizarea unui nou eveniment de anvergură, care va stimula pozitiv turismul și, implicit, conturarea brandului nostru de țară.”, a declarat Oana Mateescu, Senior External Relations Manager, URSUS Breweries.

 

Și pentru că un festival nu este la fel de frumos fără prieteni #inseparabili, cele mai cool găşti sunt aşteptate să-și facă fotografii legendare la festival, alături de regele distracției în România în cel mai colorat cadru de pe malul mării.

 

URSUS este o parte importantă din echipa noastră. Ştie ce înseamnă atmosfera de festival și cât de important este acest spirit plin de adrenalină și emoție. Ne bucurăm că ne sunt alături şi în această nouă aventură de pe litoral.”, declară Bogdan Buta, General Manager UNTOLD.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending