Usher, Serena Williams, James Rodriguez, Usain Bolt, Nicola Formichetti şi Jerome Jarre, ambasadorii internaționali Pepsi - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Digital

Usher, Serena Williams, James Rodriguez, Usain Bolt, Nicola Formichetti şi Jerome Jarre, ambasadorii internaționali Pepsi

Published

on

Pe parcursul anului 2015, hashtagul #PepsiChallenge va deveni simbolul celei mai noi campanii Pepsi, o mişcare globală ambiţioasă care provoacă toți consumatorii să experimenteze viaţa într-un mod diferit. Aceasta este cea mai mare şi complexă campanie realizată vreodată de Pepsi, implicând vedete internaţionale, cele mai noi tehnologii, designeri, sportivi, interpreţi şi alţi parteneri prestigioși, pentru a încuraja consumatorii din întreaga lumea să sfideze convenţiile şi să transforme fiecare moment într-o experienţă „Live for Now”, se arată într-un comunicat Golin.

#PepsiChallenge va încuraja comunităţile online de pretutindeni să accepte provocările Pepsi, lansate pe site-ul www.PepsiChallenge.com şi pe reţelele de socializare ale Pepsi din întreaga lume. Acestea vor fi asociate cu patru domenii principale: tehnologie, muzică, design şi sport.

În domeniul noilor tehnologii, Pepsi a încheiat un parteneriat fără precedent cu UrtheCast, companie care trimite în spaţiu prima camera video Ultra High-Definition. Cu ajutorul acesteia, Pepsi va sfida convențiile producției video live cu primul film de aventură filmat vreodată din spaţiu, oferind capturi „out-of-this-world” de pe camera video HD a UrtheCast şi de pe camera video cu rezoluţie medie care se află la bordul International Space Station.

În domeniul muzicii, Pepsi va oferi o experienţă de neuitat la Rock In Rio Brazil, cel mai mare festival de muzică din lume care, timp de 30 de ani, a prezentat o colecție de neegalat de artiști într-un singur loc.

O oportunitate extraordinară pentru fani de a redesena imaginea dozei de Pepsi cu ajutorul imaginaţiei şi instrumentelor pe care le au la dispoziţie va fi lansată în cadrul categoriei design.

O colecție de evenimente sportive neconvenţionale la nivel mondial și experiențe ancorate de unii dintre cei mai iubiți sportivi din lume va fi oferită ca provocare de către Pepsi în domeniul sport

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending