Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

O super emisiune LIVE „1-0 pentru muzica bună”. Acesta este cadoul Utv, la ceas aniversar, pentru telespectatorii săi. Miercuri, 8 aprilie, în ziua în care Utv împlineşte 10 ani de existenţă, de la ora 13.00 până la 17.00,  scena le aparţine vedetelor. Ziua Utv va fi sărbătorită cu o călătorie în timp, mai exact prin ultimii zece ani de hituri în România.

Vj-ii Utv Shurubel şi Bogdan Ciudoiu vor asculta, alaturi de telespectatori, hiturile intepretate de 13 dintre cei mai în vogă artişti români. Timp de 4 ore acestia vor putea vedea, in direct, piesele care au marcat ultima decadă de muzică în România. „Fiesta” Andreei Bănică, „Locul potrivit”, piesa lui Guess Who, hitul „Vara nu dorm”, al lui Connect-R sau „Inevitabil va fi bine”, a Andrei,  toate se vor auzi, LIVE, pe Utv.

În ziua în care împlineşte 10 ani televiziunea muzicală din portofoliul RCS  & RDS relansează  şi site-ul www.utv.ro. De asemeni, la ceas aniversar, postul muzical aflat în topul preferinţelor ascultătorilor se prezinta cu o noua grafică.

 De 10 ani, la Utv, it’s all about U!  De 10 ani, la Utv, este 1-0 pentru muzica bună.

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending