Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Pe 9 aprilie, Utv implineste 9 ani de emisie! 9 ani in care s-a ocupat doar de muzica buna si a impus hiturile in Romania!

Utv a ales sa marcheze aniversarea a 9 ani de emisie prin lansarea campaniei „9 ne pasa de muzica buna”! „Pentru ca o singura zi nu ni s-a parut suficienta, am hotarat ca intreaga luna aprilie sa o dedicam muzicii bune si sa le oferim fanilor nostri topuri, emisiuni, live sessions si interviuri speciale cu artistii lor preferati”, declara Diana Galiceanu – Directorul General al Utv.

Pe 9 aprilie, Utv difuzeaza in premiera primul interviu #Selfie al carui protagonist este Whats Up, un live session cu Smiley, interviuri inedite realizate cu toti artistii din topuri pe tema „9” si bineinteles ca nu lipsesc topurile Utv Biggest Hits & Utv Artists Generation ce contin piesele descoperite de Utv care au devenit hituri si artistii difuzati prima data la Utv care s-au transformat in staruri.

Pe tot parcursul lunii aprilie, surprizele se vor tine lant la Utv, urmeaza live sessions cu Sore, Liviu Teodorescu, Raluka, Speak, Vescan si Alina Eremia, Glance, Viky Red, Whats Up, Adda si multe alte campanii pe care fanii le vor descoperi pe parcurs.

Utv si-a consolidat pozitia pe piata de televiziuni muzicale ca principal generator al muzicii de calitate, destinate unui public premium. De 9 ani, Utv are o audienta in continua crestere in Romania si este lider absolut in Bucuresti in anul 2014 conform datelor furnizate de Kantar Media!

Pentru ca… 9 ne pasa de muzica buna! It’s all about U!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending