Connect with us

Seriale

„Uzurpatoarea” vine la Happy Channel, din 22 august

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Din 22 august, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, Happy Channel va difuza miniseria Uzurpatoarea”, o producţie Televisa din anul 2019. Serialul este o nouă versiune a telenovelei fenomen Usurpadora” din 1998, ce a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume cu povestea sa impresionantă.

 

Marea premieră, ce va putea fi urmărită sâmbătă pe Happy Channel, va aduce în prim plan poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de existenţa celeilalte, până la un moment dat. După ce Prima Doamnă a Mexicului, Paola Miranda, o întâlneşte pe sora ei geamănă, Paulina Doria, o femeie fără posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o chiar, să-i preia identitatea, pentru a-şi putea continua povestea de dragoste extraconjugală.

 

Miniseria „Uzurpatoarea” îi va aduce în rolurile principale pe Sandra Echeverria, Andrés Palacios şi Arap Bethke, alături de Queta Lavat, Ana Bertha Espín, Daniela Schmidt şi Germán Bracco. Emoţionantă şi deopotrivă dureroasă, povestea celor două surori va putea fi urmărită în fiecare weekend, de la ora 20:00, numai pe Happy Channel.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending