Connect with us

Life Style

Va fi preluat trustul Intact de un gigant media international?

Published

on

Reclame

intact-mediaAm primit un comentariu in care prince imi spune ca vor urma schimbari in trustul Intact si ca acesta ar putea fi preluat de un gigant media din strainatate.

Ar putea fi o speculatie lansata pe bursa zvonurile, dar ceea ce va pot spune eu cu siguranta este ca in  Antena 1 si Antena 3 au aparut de mai bine de o luna „niste specialisti din Anglia”, care supravegheaza redactia de Stiri a celor doua posturi. Se implica direct atat in activitatea echipei tehnice, cat si si a celei redactionale si intocmesc rapoarte saptamanale.

Prin urmare…poate fi o legatura intre acesti specialisti din Anglia si zvonul potrivit caruia Intact va fi preluat de un gigant media? N-ar fi chiar o supriza, avand in vedere ca Antenele sunt cam singurele care au ramas fara parinti adoptivi cu domiciliul in strainatate.

PRO TV  si ACASA TV fac parte din grupul american Central European Media Enterprises, PRIMA TV  din Grupul ProSiebenSat, iar Kanal D din grupul Dogan Media International.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending