Connect with us

UTILE

Vacanţa continuă oricând cu un top al cărţilor care ne ajută să călătorim și să descoperim lumea

Published

on

Iubitorii călătoriilor, cei care vor să descopere locuri și lucruri uimitoare din toată lumea, se pot bucura în continuare de pasiunea lor. Cărțile publicate de Grupul editorial Trei reprezintă alegeri inspirate de titluri care ne ajută să #RămânemPuterniciÎmpreună, dar și să ne facem planuri pentru când #TotulVaFiBine. Cei mari, dar şi cei mici se vor bucura de călătorii fantastice, vor învăţa ceva nou la ficare popas din pagină şi pot petrece astfel timp de calitate în familie.

 

 

  1. Atlas Obscura (Joshua Foer, Dylan Thuras şi Ella Morton)

Dacă l-a inspirat pe celebrul regizor Guillermo del Toro, creatorul unora dintre cele mai fantastice și frumoase povești, cu siguranță îi va inspira pe mulți adulți să pornească într-o călătorie uimitoare în Atlas Obscura, carte publicată la editura Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial Trei.

Cel care a semnat regia scenariului filmelor Labirintul lui Pan (Pan`s Labyrinth), Forma apei (The Shape of Water) și a contribuit la scenariul cunoscutelor producții cinematografice Hobbitul (1 și 2), spune despre această carte că: „Este ghidul meu favorit de călătorie !”. David Grann, autorul cărții Lost City of Z: A Tale of Deadly Obsession in the Amazon, completează: „este o carte la fel de ciudată și fascinantă ca lumea pe care o descrie.”

 

  1. Atlas Obscura: ghidul exploratorului pentru cei mai aventuroși copii din lume (Dylan Thuras şi Rosemary Mosco)

Dedicată copiilor, Atlas Obscura: ghidul exploratorului pentru cei mai aventuroși copii din lume de la PandoraM, parte a Grupului Editorial Trei, oferă celor mici o expediție nespus de captivantă și minunat ilustrată. Copiii vor descoperi 47 de țări și 100 dintre cele mai uimitoare locuri de pe pământ, de la grota cu cristale strălucitoare din Mexic, la cea mai mare peșteră din lume, aflată în Vietnam, și de la cascada de 108 metri din Zambia, la Cascada Sângelui din Antarctica.

 

  1. Unde este Turnul Eiffel ? (Dina Anastasio)

Da, poate știm unde. Dar știm oare toate informațiile și curiozitățile despre el ? Știm care dintre aceste afirmații este adevărată: „Inițial, turnul ar fi trebuit demontat după doar 20 de ani”, „Ascensoarele urcă pe o linie curbă de-a lungul picioarelor turnului”, „Înăuntrul lui se află patru restaurante” ? Dacă nu, Unde este Turnul Eiffel ?, publicată de Editura PandoraM, oferă cele mai inedite răspunsuri. Plus o hartă !

 

  1. Ce este Statuia Libertății ? (Joan Holub)

Statuia Libertății, un dar primit din partea Franței pentru a sărbători o sută de ani de existență a Statelor Unite, a fost transportată peste ocean în 350 de bucăți. Iar sandalele ei, doar ele, au o lungime de 7,62 metri ! Acestea și multe alte informații interesante veți descoperi în Ce este Statuia Libertății ?, de la PandoraM, o carte ilustrată foarte frumos, cu hartă inclusă.

 

  1. Unde se află Marele Zid ? (Patricia Brennan Demuth)

O încântare și pentru copii, dar și pentru adulți să descopere în cartea Unde se află Marele Zid ? detalii despre Marele Zid Chinezesc, cea mai mare structură artificială din lume. Tot de la PandoraM (Grupul Editorial Trei), cartea spune povestea celebrului edificiu și oferă și o hartă cadou.

 

  1. Ce sunt Marile Piramide ? (Thomas Hoobler şi Dorothy Hoobler)

Încărcate de mister, la fel ca și Sfinxul care le veghează, Marile Piramide fascinează mii de turiști de pe întreg mapamondul și copleșesc prin statura lor impresionantă. Pe lângă faptul că au rămas singurele dintre cele șapte minuni ale lumii antice, piramidele egiptene reprezintă una dintre cele mai interesante atracții turistice. Iar cartea Ce sunt Marile Piramide ? oferă un bun punct de pornire, fiind o lectură atractivă și distractivă în același timp.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending