Vadim : Basescu va fi suspendat pana la sfarsitul anului daca PRM nu intra in Parlament - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Vadim : Basescu va fi suspendat pana la sfarsitul anului daca PRM nu intra in Parlament

Published

on

Vadim Tudor sustine ca presedintele Basescu va fi suspendat, daca PRM nu intra in Parlament. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, considera ca presedintele Traian Basescu va fi suspendat pana la sfarsitul anului daca PRM nu va intra in Parlament, acesta fiind „vanat” de o coalitie menita sa il izoleze.

Daca el va fi izolat de astia si daca noi nu vom fi in Parlament, nu stiu daca il apuca anul. Adica, este clar ca il vor suspenda si il vor si judeca. Nu m-a apucat dragostea subita de Basescu, dar nu imi place vanatoarea de oameni.

Ei il vaneaza pe omul asta si nu e drept. Si sa nu il vaneze Dan Voiculescu, a facut greseli si Basescu, dar Dan Voiculescu este gangster, Vantu e un gangster”, a declarat C.V. Tudor in conferinta de presa desfasurata dupa afisarea rezultatelor exit-poll-urilor, care arata ca PRM nu intra in Legislativ.
Totodata, C.V. Tudor considera ca Traian Basescu nu va accepta niciodata un guvern fara oameni din PD-L sau un premier diferit de cel indicat de el si ca presedintele „isi va simti foarte rapid scaunul periclitat”.
In aceeasi conferinta, presedintele PRM s-a declarat convins ca in realitate PRM a obtinut peste 6% din voturile exprimate duminica si catalogheaza exit-poll-urile aparute dupa ora 21.00, in care PRM obtinuse 2,5%, ca fiind „minciuni” si „intoxicari”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending