Connect with us

ALL MEDIA

Val Kilmer isi inchiriaza ferma pentru a salva un festival de film

Published

on

Val Kilmer, actorul care interpretează rolul lui Jim Morrison în filmul “The Doors”, difuzat la Pro Cinema sâmbătă, 26 iunie de la orele 23.00, îşi pune ferma din New Mexico la dispoziţia publicului, ca să strângă fonduri pentru un festival de film.

Astfel de evenimente nu se organizează pe bani puţini, iar când Val Kilmer a aflat că ediţia de anul acesta a Festivalului de Film Santa Fe ar putea să nu aibă loc din cauza lipsei de fonduri, actorul a venit cu ideea salvatoare de a permite publicului să-i închirieze proprietatea. Ferma lui Kilmer, Pecos River Ranch, are o suprafaţă de peste 2400 de hectare, iar actorul s-a hotărât să o ofere spre închiriere pentru a strânge fondurile necesare festivalului.

Astfel, pentru suma de 125 de dolari, orice doritor poate mâna o cireadă de vite la ferma lui Kilmer timp de jumătate de zi. Cei care şi-au dorit întotdeauna să vadă dacă viaţa la ţară li se potriveşte, au acum ocazia, pentru că, în schimbul a 250 de dolari, cei care au curaj să se aventureze pot avea grijă de animale, curăţa grajduri şi încerca alte îndatoriri specifice unui fermier, însă pe proprietatea unui star de la Hollywood. Kilmer oferă şi un pachet Premium, pentru vizitatorii care nu se sfiesc să cheltuiască. Cei care doresc să fie fermieri cu drepturi depline la ferma lui Val Kilmer o pot face pentru o zi contra sumei de 500 de dolari. O zi întreagă de activităţi proprii unui cowboy adevărat, dar şi pescuit, plimbări şi chiar ocazia de a căuta aur pe domeniul starului din “The Doors” îi aşteaptă la ferma lui Val Kilmer din New Mexico pe cei care nu au încă planuri de vacanţă.

Festivalul de Film Santa Fe va avea loc peste doar patru luni, astfel încât Val Kilmer va trebui să se grăbească să caute cât mai mulţi clienţi pentru ferma sa. Mai mult, pentru a face un ban în plus, Val Kilmer s-a lansat şi într-o afacere cu pături de lână, cu motive amerindiene şi semnate chiar de actor. Preţul păturilor se ridică la 365 de dolari, dar în vremuri de criză, Val Kilmer face şi oferte. La orice produs cumpărat, al doilea costă doar 50 de dolari!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

DigiFM, Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon: ” nu mai știam să umblu pe telefon”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a fost invitat la matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Catalin Striblea. Acesta a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cadrul competitiei.

“Îmi pare rău. Ce pot să fac? Exatlonul este un concurs foarte dur, iar condițiile foarte grele de acolo m-au adus în situația în care m-am accidentat și să părăsesc concursul. Nu m-am gândit că va fi atât de greu. Probele erau grele dar frumoase. Lipsa mâncării și a vitaminelor a devenit de nesuportat la un moment dat, cel puțin de corpul meu.”, a spus Andrei Stoica. El a slăbit 10 kilograme în cele 9 săptămâni pe care le-a petrecut în cadrul concursului.

Despre show, fostul concurent a spus că totul se întâmplă în timp real.

“Se filmează nonstop. Noi nu știm foarte multe detalii. Nu știm nici cât e ceasul, ne orientăm după soare. Nu avem acces la telefoane. Când am ieșit din concurs și am intrat în posesia telefonului, mi-am dat seama că nu mai știu să umblu pe el, să intru în meniu.”, a mai zis el.

Andrei a răspuns și la întrebarea unui ascultător Digi FM, care era curios să afle dacă probele au loc zilnic.

“Aproape în fiecare zi jucam. O zi sau două pe săptămână erau de reality, ne plimbam pe plajă, stăteam, făceam testimoniale. Primele trei săptămâni au fost cele mai grele pentru că nu am avut pauză deloc.”, a povestit el.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Vlad Mixich se alatura echipei DIGI FM

Published

on

La DigiFM schimbăm rețeta rubricilor de sănătate. Le dăm substanță, le difuzăm cu încredere și le dăm culoarea celor mai noi descoperiri medicale.

Ne ajută unul dintre cei mai de încredere experți în politici de sănătate, dr. Vlad Mixich, aflat de mulți ani în arena Sănătății românești unde aduce seriozitate, onestitate și grijă pentru pacienți și pentru informațiile sigure și verificate științific.

Inserția “pastilelor” lui Vlad Mixich în programele Digi FM vine să întărească astfel promisiunea brandului de a respecta acuratețea și relevanța informațiilor livrate ascultătorilor. “Mixul de sănătate” este un răspuns firesc la nevoia continuă a oamenilor de a afla care sunt lucrurile care le alterează sănătatea și care sunt căile pentru ocrotirea acesteia.

Vlad Mixich este visiting research fellow al Facultății de Medicină a King’s College (Colegiul Regal din Londra). A lucrat cu cele mai prestigioase instituții internaționale în domeniul politicilor de sănătate și a scris în România mii de articole despre sănătatea românilor și medicina modernă.

Vlad Mixich va aduce la Digi FM, atât în rubricile din matinal, cât și în retrospectiva de sâmbătă dimineața, știri, radiografii ale sistemului medical românesc, ultimele noutăți din avanposturile științelor medicale, dar și sfaturi utile despre cum ne protejăm sănătatea și cum prevenim anumite afecțiuni. Împreună cu el și invitații săi, ascultătorii Digi FM vor avea ocazia să (re)descopere încrederea în medicina bazată pe dovezi.

Tot ce este important în domeniul Sănătății, prin vocea expertului, de luni până vineri, la matinal, intre 8:00 si 9:00, precum și sâmbăta, de la ora 11:00. Doar la DigiFM. Ca să știi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending