Valentin Jucan, membru CNA, în cazul ANAF: Ceea ce face acum Antena 3 se numește dezinformare și șantaj public - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Libertatea presei

Valentin Jucan, membru CNA, în cazul ANAF: Ceea ce face acum Antena 3 se numește dezinformare și șantaj public

Published

on

Foto Credit: Facebook - Valentin Jucan

Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), spune că Antena 3 dezinformează şi face „şantaj public” prin modul în care prezintă decizia Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), care a notificat faptul că sediile Antena 1 şi Antena 3 trebuie eliberate în 5 zile, scrie Mediafax

„Ceea ce face acum Antena 3 se numeşte dezinformare şi şantaj public. De ce? Fiindcă Antena 3 ştia din august 2014, data hotărârii judecătoreşti rămasă definitivă, faptul că trebuie să îşi găsească alt sediu. Au sperat că vor fi ţinuţi în braţe”, spune Valentin Jucan, într-un mesaj publicat luni seară, pe contul său de pe reţeaua de socializare Facebook.

Valentin Jucan precizează că va sesiza plenul CNA în privinţa programului difuzat, luni, de Antena 3, referitor la notificarea ANAF.

Sediile posturilor de televiziune Antena 1 şi Antena 3 trebuie eliberate în cinci zile, respectiv până la sfârşitul acestei săptămâni, inspectorii ANAF prezentându-le notificarea de evacuare pentru a pune în executare sentinţa penală din 2013, potrivit căreia statul a intrat în posesia imobilelor.

 

Iata intreg meajul postat de membrul CNA Valentin Jucan pe pagina sa de Facebook:

„Ceea ce face acum Antena3 se numește DEZINFORMARE și ȘANTAJ PUBLIC.
De ce? Fiindcă Antena3 știa din august 2014, data hotărârii judecătorești rămasă definitivă, faptul că trebuie să își găsească alt sediu.
Au sperat că vor fi ținuți în brațe.
Iată comunicatul ANAF de astăzi:
„Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, în calitate de organ de valorificare împuternicit conform prevederilor OG nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român-proprietar al imobilelor ce au fost confiscate și trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentințe judecătorești, a notificat astăzi, 15.02.2016, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior menționate”.

Notificarea de evacuare s-a realizat în vederea punerii în executare a sentinței penale nr. 701/26.09.2013, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 888/A/08.08.2014, pronunțată de Curtea de Apel București, Secția a II-a Penală.

Advertisement

Termenul pe care îl au la dispoziție persoanele notificate este de 5 zile lucrătoare de la data notificării, așa cum este reglementat la art. 1039 din legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, cu modificările ulterioare, se menționează în comunicat.

ÎN LEGĂTURĂ CU PROGRAMUL DIFUZAT ASTĂZI DE ANTENA3, în legătură cu notificarea ANAF, VOI SESIZA PLENUL CNA. ”

 

„DEZINFORMĂRI și MINCIUNI !
Este vorba de o mutare a sediului, nu de întreruperea emisiei. Nu le întrerupe nimeni emisia.
Conducerea Antena3 știa de mult timp că va trebui să elibereze sediul în favoarea statului român care trebuie să recupereze prejudiciul de 60 milioane euro realizat de Dan Voiculescu.
Ceea ce vedem acum este doar circ și șantaj la adresa ANAF, pe banii românilor.

UPDATE 7:13pm: (fază de tip XANAX)
Chirieac:
„Este încă o zi neagră a democrației românești.”
„Spiritul Antena3 nu poate fi ucis.”

UPDATE 7:04pm: Dana Grecu strigă după libertatea presei ca și cum această libertate implică sustragerea de la achitarea obligațiilor către stat, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o hotărâre judecătorească. Cumva libertatea presei = libertatea de a fura?

UPDATE 7:00pm: Antena3 comentează punerea în executare a unei sentințe judecătorești definitive și irevocabile:
„Se dorește scoaterea Antena3 de pe piață.”
„Ziariștii sunt împinși pe scări.”
„Execuție, nu executare.”
„ANAF, dă la cap, ca să murim de frică.”
„Este un abuz ce se întâmplă azi.”
„Le suntem incomozi.”

UPDATE 6:53pm: Acum nu se mai vorbește doar de „regimul Băsescu”. Acum este vorba și despre „regimul Ponta” și „regimul tehnocrat Iohannis”. (Ultimul „regim” inventat de Antena3 este cel mai tare! Păi nu era Gâdea cu șeful Cancelariei Prezidențiale, Mihalache, în Germania și SUA?)

Advertisement

Ce a recuperat pâna acum statul din prejudiciul uriaş de peste 60 de milioane de euro: Fiscul a valorificat până acum doar o vilă din Predeal a Cameliei Voiculescu pentru suma de aproape 400.000 de euro și un apartament din Kiseleff al mogulului, pentru aproape 350.000 euro.

În total, 750.000 de euro. Aşadar, după un an şi jumătate de la sentinţa definitivă de condamnare şi confiscare, Statul român a reuşit să recupereze doar 1 la sută din valoarea întregului prejudiciu din dosarul lui Voiculescu.”

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending