Connect with us

ALL MEDIA

Valentin Jucan, unul dintre membrii CNA a decis sa vorbească cu Președintele CNA prin intermediul unui executor judecătoresc

Published

on

Membrul Consiliului Național al Audiovizualului, Valentin Jucan a decis sa vorbeasca cu Președintele CNA, Laura Georgescu, prin intermediul unui executor judecatoresc.

“Am ales această cale de comunicare pentru a mă asigura că solicitarea mea nu mai este “pierdută” sau “neînregistrată”, așa cum s-a întâmplat de nenumărate ori”, afirma Valentin Jucan.

Despre discutiile aparute mai mereu intre Presedintele CNA si Valentin Jucan s-a mai scris, insa acum acesta afirma:

 “Dorința permanentă de răzbunare și control absolut a instituției nu poate continua la nesfârșit.”

Membrul CNA, Valentin Jucan a scris urmatoarele:

“Ca urmare a declarațiilor profund iresponsabile și în totalitate lipsite de adevar ale președintelui Consiliului Național al Audiovizualului, Laura Georgescu, făcute în cadrul conferinței de presă din data de 18 februarie 2014 pe care a organizat-o ca reacție la protestul meu “libertatea presei,înlănțuită”, astăzi, 21 februarie 2014, prin intermediul unui executor judecătoresc, am înaintat președintelui Consiliului o solicitare de clarificare a afirmațiilor dânsei cu privire la persoana mea.

Am ales această cale de comunicare pentru a mă asigura că solicitarea mea nu mai este “pierdută” sau “neînregistrată”, așa cum s-a întâmplat de nenumărate ori.

De asemenea, această formă de comunicare reprezintă un prim pas în acțiunea civilă sau penală care va fi formulată împotriva președintelui CNA, în funcție de răspunsul pe care îl voi primi.

Consider că este inacceptabil abuzul de funcție promovat de președintele Consiliului în relația presa, cu alți membri ai CNA și funcționari publici. Dorința permanentă de răzbunare și control absolut a instituției nu poate continua la nesfârșit.

Atașez acestui comunicat solicitarea în cauză.”

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending