Connect with us

ALL MEDIA

Valentin Nicolau, eliminat de la TVR: „Mai au ca opțiune să mă împuște!”

Published

on

 

Fostul Director general al TVR, Valentin Nicolau, nu va mai face parte, se pare, din viitorul Consiliu de Administrație al Televiziunii Române, potrivit unei decizii de ultima oră luată sub directoratul interimar al lui Stelian Tănase.

Sub conducerea noului director general interimar al TVR, Stelian Tănase, Comitetul Director a decis ieri modificarea regulamentului privind alegerea reprezentanților salariaților în Consiliul de Administrație, scrie inpolitics.ro.

Noutatea constă în introducerea obligativității ca respectivii reprezentanți, doi la număr, potrivit legii 41/1994, să fie angajați ai TVR.

„Decizia a fost luată pentru a bara accesul în viitorul CA a celui mai incomod membru, fostul președinte Valentin Nicolau, cel care a avut un rol major prin pozițiile și dezvăluirile sale, și în debarcarea fostului președinte, Claudiu Săftoiu.

Cum Nicolau nu este angajat al TVR, el nu va mai putea participa la concursul prin care salariații urmează să își desemneze, în lunile următoare, noii reprezentanți în CA”, potrivit sursei citate.

O primă reacție a lui Valentin Nicolau, care fusese vehiculat printre numele preferate de PSD pentru conducerea TVR, anterior desemnării lui Stelian Tănase, a venit pe contul său de Facebook:

„Chiar sunt in stare de orice numai sa nu le mai incurc jocurile. Un sistem mafiot. Mai au ca optiune sa ma impuste!”.

Pe de altă parte, într-un mesaj către colegii din TVR, Nicolau spune:

„Azi 08.01.2014 Comitetul Director al SRTv a votat modificarea Regulamentului de desemnare a reprezentanților salariaților în Consiliul de Administrație al SRTv în sensul restricționării accesului altor pesoane decât cele care sunt angajate cu contract de muncă în TVR. Se interzice astfel candidatura unor persoane precum Valentin Nicolau… Acum ceva timp vă spuneam că se pregătește o astfel de blocare, astăzi s-a împlinit cu susținerea lui Stelian Tănase și complicitatea membrilor CD”.

 Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare eveniment media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending