Connect with us

A-Z NEWS

Valentine’s Day în spatele gratiilor, în prima ediţie „Crime Time”, la Pro Cinema

Published

on

Reclame

Există locuri în care nimeni nu s-ar aştepta ca cineva să-şi mai aducă aminte de Valentine’s Day, iar unul dintre ele este penitenciarul de maximă securitate din Craiova. Acesta este locul în care Elena Lasconi îi va conduce pe telespectatorii Pro Cinema în prima ediţie a emisiunii „Crime Time”, difuzată pe 14 februarie.

Aici, prezentatoarea şi realizatoarea emisiunii va încerca să găsească răspunsul la întrebarea: Există dragoste în spatele gratiilor? Astfel, Elena Lasconi îşi va invita telespectatorii să fie martorii a două poveşti tulburătoare de dragoste. Doi tineri, care împreună au de ispăşit 16 ani de închisoare, au continuat să se iubească chiar şi în spatele gratiilor, acolo unde au ajuns pentru o greşeală pe care au săvârşit-o împreună.

Telespectatorii Pro Cinema vor afla în emisiunea „Crime Time” ce înseamnă pentru aceştia Ziua Îndrăgostiţilor şi cum poate fi ea celebrată în spaţiul unui penitenciar de maximă securitate. Tot atunci, telespectatorii vor fi martorii unei confesiuni emoţionante despre ce înseamnă viaţa, la puţin peste douăzeci de ani, între zidurile unei închisori şi cum se poate transfigura caracterul unui om în acest spaţiu.

Protagoniştii celei de-a doua poveşti de dragoste prezentate de Elena Lasconi sunt două persoane care au ajuns în penitenciarul de la Craiova pentru a-şi ispăşi pedepsele pentru crimă. Acolo s-au cunoscut, s-au îndrăgostit şi s-au şi căsătorit.

Un mariaj cu totul atipic pentru că în lumea din spatele gratiilor nimic nu seamănă cu ceea ce se întâmplă dincolo de ele: cei doi au voie acum să se vadă două ore o dată la trei luni, iar interviul acordat Elenei Lasconi a fost pentru ei un motiv de bucurie intensă: de Ziua Îndrăgostiţilor au avut ocazia să se vadă suplimentar câteva minute.

Psihiatrul Florin Tudose va fi şi el invitatul Elenei Lasconi în prima ediţie a emisiunii „Crime Time”, difuzată de Pro Cinema pe 14 februarie, după Filmul de 10.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending