Connect with us

ALL MEDIA

Valentine’s Day în spatele gratiilor, în prima ediţie “Crime Time”, la Pro Cinema

Published

on

 

Există locuri în care nimeni nu s-ar aştepta ca cineva să-şi mai aducă aminte de Valentine’s Day, iar unul dintre ele este penitenciarul de maximă securitate din Craiova. Acesta este locul în care Elena Lasconi îi va conduce pe telespectatorii Pro Cinema în prima ediţie a emisiunii “Crime Time”, difuzată pe 14 februarie.

Aici, prezentatoarea şi realizatoarea emisiunii va încerca să găsească răspunsul la întrebarea: Există dragoste în spatele gratiilor? Astfel, Elena Lasconi îşi va invita telespectatorii să fie martorii a două poveşti tulburătoare de dragoste. Doi tineri, care împreună au de ispăşit 16 ani de închisoare, au continuat să se iubească chiar şi în spatele gratiilor, acolo unde au ajuns pentru o greşeală pe care au săvârşit-o împreună.

Telespectatorii Pro Cinema vor afla în emisiunea “Crime Time” ce înseamnă pentru aceştia Ziua Îndrăgostiţilor şi cum poate fi ea celebrată în spaţiul unui penitenciar de maximă securitate. Tot atunci, telespectatorii vor fi martorii unei confesiuni emoţionante despre ce înseamnă viaţa, la puţin peste douăzeci de ani, între zidurile unei închisori şi cum se poate transfigura caracterul unui om în acest spaţiu.

Protagoniştii celei de-a doua poveşti de dragoste prezentate de Elena Lasconi sunt două persoane care au ajuns în penitenciarul de la Craiova pentru a-şi ispăşi pedepsele pentru crimă. Acolo s-au cunoscut, s-au îndrăgostit şi s-au şi căsătorit.

Un mariaj cu totul atipic pentru că în lumea din spatele gratiilor nimic nu seamănă cu ceea ce se întâmplă dincolo de ele: cei doi au voie acum să se vadă două ore o dată la trei luni, iar interviul acordat Elenei Lasconi a fost pentru ei un motiv de bucurie intensă: de Ziua Îndrăgostiţilor au avut ocazia să se vadă suplimentar câteva minute.

Psihiatrul Florin Tudose va fi şi el invitatul Elenei Lasconi în prima ediţie a emisiunii “Crime Time”, difuzată de Pro Cinema pe 14 februarie, după Filmul de 10.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending