Connect with us

Emisiuni

Vals şi Povestea lui Harap Alb în prima ediţie din cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, azi la 20.30, pe ProTV

Published

on

Fabulos” în opinia Biancăi Drăguşanu, „extrem” în cea a Monicăi Davidescu, „provocare” pentru Oana Ioniţă şi „victorie” pentru Marian Drăgulescu, aşa este văzut debutul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, care va avea loc vineri, 26 octombrie, de la 20:30, la ProTv. Pavel Stratan vede în competiţie şansa de a se depăşi pe el însuşi, Şerban Copoţ, cucerit cândva de breakdance speră să se îndrăgostească de un stil nou, Daniel Max Dragomir va putea scrie o carte despre febra musculară dobândită în urma antrenamentelor, iar Nicoleta Luciu nu se teme de nimic.

Ghinionul e pe cale să se spargă în ringul visurilor odată cu prima ediţie a spectaculosului show de la ProTv, ajuns la cel de-al XIII-lea sezon. Vineri, pe 26 octombrie, telespectatorii ProTv vor pluti pe ritmuri de vals alături de cele opt perechi intrate în concurs pentru marele premiu de 60.000 de euro şi vor putea vedea cum este spus în paşi de dans unul dintre cele mai îndrăgite basme româneşti, Povestea luiHarap Alb.

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă păşesc din nou împreună în ringul visurilor şi dansează valsul demonstrativ. „Sunt foarte fericită să mă întorc pe ringul de la Dansez pentru tine, mai ales că n-am mai dansat de mai bine de un an. Sunt foarte emoţionată şi aştept cu nerăbdare să împărtăşesc publicului şi concurenţilor ceva din eleganţa şi misterul valsului”, a mărturisit Laura Cosoi.

Tot în prima ediţie din mult aşteptatul sezon, baletul emisiunii nu va mânca jar, dar va aduce în faţa telespectatorilor o versiune în paşi de dans şi coregrafii uluitoare a poveştii lui Harap Alb.

Atenţi nu doar la detaliile tehnice, ci şi la emoţia transmisă şi la graţia concurenţilor, juraţii emisiunii Dansez pentru tine – Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Edi Stancu şi Wilmark – vor răsplăti actul artistic al perechilor cu note pe măsură.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, prezentatorul show-ului, Ştefan Bănică, îşi va încânta fanii cu o piesă nouă, cântată în premieră la Dansez pentru tine. „Vino”, asa cum este intitulată aceasta, face parte din albumul “Altceva”, care va fi lansat miercuri, 24 octombrie, ora 18:30, la AFI Palace Cotroceni. Piesa se va regasi si in concertele din cadrul turneului “Altceva”, care incepe pe 27 octombrie la Constanta si cuprinde 9 dintre cele mai importante orase din tara.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending