Connect with us

Emisiuni

„Vânătorii de comori: România”, final de sezon la HISTORY Channel

Published

on

Reclame
Serialul docu-reality „Vânătorii de Comori: România” a ajuns la finalUltimul episod va fi transmis marți, 18 iunie, de la ora 21:00, la HISTORY Channel.
Clienții-surpriză ai acestui episod sunt Ionuț Țîrdel și Iulia Calea, proprietarii unui bar plin de farmec din Centrul Capitalei. „Ubuntu” nu este doar numele unui business pentru ei, ci o filozofie de viață, construită în jurul ideii de comunitate. Barul lor este plin de obiecte vintage strânse pe parcursul anilor din târguri de vechituri și donate de clienții fideli, care spun o poveste comună despre trecutul României. La „Vânătorii de comori” au venit în căutarea unei mașini de epocă din Blocul Estic care să fie simbolul perfect pentru afacerea lor. De la Volga Gaz la nostalgica Dacia 1100, vânătorii de comori se întâlnesc cu niște vehicule cu adevărat legendare. Cu ce mașină va pleca clientul acasă?
În cadrul emisiunii „Vânătorii de Comori: România” echipa de patru dealeri de obiecte vintage – formată din Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere și Ștefana Micu – are la dispoziție 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important. În fiecare episod, „vânătorii” caută în piețe de vechituri, colecții personale și cheamă vânzători în magazinul lor, în speranța de a găsi cele mai interesante și profitabile obiecte care să se potrivească cererii clientului lor. Aceștia își fac strategii, negociază, fac achiziții riscante, toate cu speranța că vor da peste o adevărată comoară pe care o pot duce la bancă.
„Vânătorii de comori: România” este cea de-a treia producție locală a HISTORY Channel, după „Misterul Aurului Dacic” și „Marcel Iureș Enigmele României”.
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending