Connect with us

Film

Vara aceasta, după succesul de la Cannes, vedeta TVR 3, Ema Pendiuc filmează un nou scurt metraj

Published

on

 

Întoarse de la Festivalul de Film de la Cannes cu forţe proaspete, surorile Pendiuc, adica Ema  – vedetă TVR3 si producătoare a filmului de scurt metraj Magda, selecţionat la Festivalul de Film de la Cannes şi Ariana, regizoarea acestui film au dat starul unui nou proiect: Şcoala de Film si Televiziune pentru Copii “Micile vedete”. www.micilevedete.ro

Ema Pendiuc:” Am avut emoţii mai ceva ca la Cannes, pentru că deschiderea Scolii “Micile vedete” este un început fanatastic nu doar pentru noi, ci mai ales pentru copii. Voi profita de vacanţa de vară, care incepe joi seara, după ultima ediţie din acest sezon a emisiunii Impact, de pe TVR3 şi până în toamna mă voi dedica trup şi suflet micilor actori din cadrul şcolii, întrucât peste exact doua luni, împreună cu ei, vom începe filmarile la un nou scurt metraj, de data aceasta pentru copii.

Rolurile vor fi concepute special pentru ei chiar de către scenaristul filmului “Magda”. Vom înscrie filmul la Festivalurile pentru Copii şi ne dorim să avem succes cu el, cel puţin tot atât cât am avut cu “Magda”. Copiii care urmează cursurile  vor avea ocazia de a studia actoria într-un curs de opt săptămâni, cu un concept unic în România, în care vor fi simulate cu ajutorul aparaturii profesionale scene din filme si emisiuni pentru copii ”.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

 1. quentin tarantino movies

  29 ianuarie 2014 at 23:52

  The two murdered troopers, Power and Cahill, were men
  from good Irish families. Have you played any
  gigs around town, any house parties, any school dances.
  After debating the difficulty and being of the opinion how
  the Government had no chance to reimburse, they submitted the truth for the Crown Law Office because of their decision.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Film

,,Robin Hood” a ţintit spre primul loc în box office-ul românesc

Published

on

 

Noua aventură „Robin Hood”, cu Taron Egerton şi Jamie Foxx în rolurile principale, conduce detaşat în clasamentul box office-ului românesc, după ce filmul a fost vizionat în primele sale zile pe marile ecrane de 36.961 spectatori şi a generat încasări în valoare de 767.995 lei.

Despre această reinterpretare a legendarului personaj, actorul Taron Egerton este de părere că după ce a citit scenariul a rămas cu un puternic sentiment că personajul său, Robin Hood, este mult mai mult decât ceea ce ştie publicul despre el. În viziunea actorului principal, Robin Hood este un om aflat într-un permanent conflict, între viitorul sufletului său şi descoperirea propriului foc interior, a propriei îndemânări. ,,Pentru mine, Robin Hood este un personaj foarte pertinent în realitatea cotidiană a vremurilor noastre, aşa că pentru mine scenariul a fost deopotrivă emoţionant şi distractiv”, a declarat Egerton.

Robin din Loxley (Taron Egerton), un misionar care își pierde întreaga identitate din cauza războiului, și camaradul sau Moorish (Jamie Foxx) plănuiesc împreună o revoltă fără precedent împotriva reprezentanților corupți ai coroanei britanice într-o acțiune amețitoare care îmbină confruntările epice cu o poveste de dragoste memorabilă.

Un blockbuster plin de acţiune şi umor, filmul ,,Robin Hood” este o producție Summit Entertainment și Appian Way/ Safehouse Pictures, în asociere cu Thunder Roads Films, care a avut premiera pe marile ecrane din țară pe 7 decembrie, fiind distribuit de Vertical Entertainment.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „Aquaman” din 21 decembrie la cinema

Published

on

 

O producţie Warner Bros. Pictures, regizată de James Wan, mult aşteptata acţiune „Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în centrul unei aventuri epice, cu efecte vizuale copleşitoare ce reconstruiesc imperiul subacvatic al celor şapte mări.

Jumătate om, jumătate zeu al mării, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.

Alături de Jason Momoa, din distribuţie mai fac parte Amber Heard care o interpretează pe Mera, o luptătoare neînfricată; Willem Dafoe ca Vulko; Patrick Wilson ca Orm, actualul conducător al regatului subacvatic; Dolph Lungren ca Nereus şi Nicole Kidman în rolul mamei lui Arthur.

James Wan regizează filmul după un scenariu semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall, după o poveste scrisă de Geoff Johns, James Wan şi Will Beall, inspirată din personajele DC, „Aquaman” creat de Paul Norris şi Mort Weisinger. Filmul este produs de Peter Safran şi Rob Cowan, cu Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns şi Walter Hamada în calitate de producători executivi.

„Aquaman” are premiera în cinematografele din ţară pe 21 decembrie, în format 3D şi IMAX 3D.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „A Doua Şansă” din 14 decembrie la cinema

Published

on

 

E nevoie de puţină îndrăzneală şi multă încredere pentru a-ţi schimba destinul… indiferent de vârstă. Pe scurt, aceasta este premisa de la care porneşte şi Jennifer Lopez în comedia „A Doua Şansă” care are premiera pe marile ecrane din ţară din 14 decembrie.

Tot mai frustrată şi nefericită de felul în care a ajuns viaţa ei, Maya (Jennifer Lopez) refuză să se resemneze şi acceptă provocarea de a demonstra afaceriştilor de pe Madison Avenue că şcoala vieţii este la fel de importantă precum prestigioasele diplome.

Însă atunci când CV-ul este fals, lucrurile nu au cum să iasă conform planului şi totul culminează cu cele mai amuzante răsturnări de situaţie. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending