Vara aceasta e cu noroc! Bursucu și Ana-Maria Barnoschi revin cu un nou sezon “Roata Norocului”! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Vara aceasta e cu noroc! Bursucu și Ana-Maria Barnoschi revin cu un nou sezon “Roata Norocului”!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

            Vara aceasta este cu noroc! Emisiunea concurs “Roata Norocului” revine cu un nou sezon, la Kanal D, începând de duminică, 11 iulie, de la ora 20:00. Bursucu și Ana-Maria Barnoschi sunt nerăbdători să intre în casele telespectatorilor și să îi facă fericiți pe toți concurenții celui mai iubit show concurs din România. 

 

 

Premiile uriașe și autoturismul puse la bătaie în acest sezon sunt gata să plece la cei mai norocoși participanți ai concursului televizat. De la electronice, electrocasnice, vacanțe, premii în bani și până la marele premiu, o mașină nou-nouță, toate acestea îi așteaptă pe concurenți gata să rezolve puzzle-ul.

 

“Consoanele și vocalele vă așteaptă să le potriviți, iar  premiile… să le câștigați! Sunt fericită să revin în casele dumneavoastră și să vă aduc zâmbetul pe buze. Ne așteaptă o vară cu noroc!”, a spus Ana-Maria Barnoschi.

 

“Ce dor mi-a fost de reîntâlnirea cu voi și ce dor mi-a fost să ne simțim bine împreună! Fiți cu ochii pe concurenții de la Roată Norocului! Pe lângă distracția la maximum, aceștia vor avea parte și de provocări inedite. Pregătiți-va să râdeți copios în vara aceasta!”, a adăugat Bursucu.

 

Nu ratați un nou sezon incendiar „Roata Norocului”, cu muzică bună, umor din belșug și premii uriașe, din 11 iulie, în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending