Vara aceasta, Grand Cinema & More premiază cei mai talentați regizori amatori - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Vara aceasta, Grand Cinema & More premiază cei mai talentați regizori amatori

Published

on

Grand Cinema & More oferă o provocare pentru cinefili: cel mai palpitant trailer creat de aceștia, pornind de la filmele de acțiune ale verii, va fi premiat cu o excursie în parcul de distracții PortAventura din Barcelona, se arată într-un comunicat emis de agenția de relații publice Dăescu Borțun Olteanu.

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să realizeze un trailer cât mai creativ pentru filmul de acțiune preferat din programul Grand Cinema & More și să îl urce, până pe 31 august, în secțiunea „Tu faci acțiunea!” de pe site-ul www.grandentertainment.ro.

Videoclipurile cu o durată de până la 60 de secunde trebuie să promoveze într-un mod neconvențional unul dintre blockbusterele acestei veri. Toate materialele video înscrise pe platformă vor fi analizate de către o comisie specializată în domeniul cinematografic, iar cel mai apreciat trailer va fi premiat cu o excursie pentru două persoane în renumitul parc de distracții PortAventura din Barcelona.

Toți cei care și-au înscris videoclipurile în competiție vor fi răsplătiți cu o invitație dublă la unul dintre filmele alese de ei din programul Grand Cinema & More din perioada septembrie – octombrie 2014.

Printre filmele de acțiune care vor servi drept inspirație pentru participanți se numără cele mai așteptate blockbustere ale sezonului: „Transformers: Exterminarea”, ”Planeta Maimuțelor: Revoluție”, “Avioane 2”, “Hercules”, ”Gardienii Galaxiei”, ”Țestoasele Ninja”, ”Eroii de Sacrificiu 3” sau ”Sin City: A Dame To Kill For”.

Programul complet al filmelor care vor rula la Grand Cinema & More, precum și regulamentul concursului sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending