Connect with us

A-Z NEWS

Vara cu 100 de idei începe la Antena1

Published

on

Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi le propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

 

 

După #varacu100dezile, #varacu100defilme sau #varacu100deprieteni, în care a fost alături de telespectatori prin acțiuni desfășurate cu și pentru ei la cele mai tari evenimente (în parcuri, pe plaje, la piscină, pe pământ sau în aer), Antena 1 a continuat promisiunea de a fi „mereu cu tine” în cea de-a cincea ediţie a campaniei #varacu100deidei.

 

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în a împărtăși ideile lor pentru a avea o vară cu adevărat minunată. Așadar, prezentatorii Observator Antena 1, echipa matinalului de la Super Neatza, Mirela Vaida, Simona Gherghe, jurații Stand-Up Revolution, echipa iUmor sau protagoniștii serialului Adela sunt doar câțiva dintre cei care pun la bătaie idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi completată de o serie de animaţii, în spiritul vacanței de vară.

 

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România. Noua campanie a stației a fost dezvoltată intern de către Antena Group şi Dream Film Production. Din echipă fac parte:  Producător General – Ştefan Soare, Regizor  – Adrian Tapciuc, DOP – Dan Pădure .

Echipa de creaţie Antena Group:

Copy: Bogdan Pleşa, Andrei Fodolică, Radu Cimpoeşu (Head of Copy)

Design: Cristi Mare, Radu Bogdan Crizze (Head of design)

Animaţie: Cristian Scărlătescu

 

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending