Connect with us

Emisiuni

Vară, fete şi vedete – noul matinal de la TVR 1, live de pe Magazinul Cocor

Published

on

TVR 1 lansează din 1 august cel mai nou program matinal de pe piaţă – Vară, fete şi vedete, transmis în direct de la terasa Magazinului Cocor din Bucureşti. Echipa Tonomatului DP2 are o „temă” de vacanţă pe cât de dificilă, pe atât de frumoasă şi distractivă: Diana Dimian şi Eda Marcus vin la TVR 1 să vă facă poftă de vacanţă încă de la primele ore ale dimineţii, în cel mai nou program matinal: Vară, fete şi vedete.

Din 1 august, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 08.00 la 10.00, Diana şi Eda sunt responsabile cu buna dispoziţie, promiţând că împreună cu vedetele invitate – cântăreţi, actori, artişti, VIP-uri – se vor conforma devizei emisiunii: „Cine se distrează de dimineaţă va fi binedispus toată ziua!”. Alături de fete vor fi Mihnea Mihăiţă, care va face recomandările de vacanţă şi Andreas Petrescu, pregătit să aducă cele mai proaspete informaţii din ţară şi străinătate.

„La TVR 1, luna august se anunţă a fi fierbinte. Nu puteţi să evadaţi în această vară, aducem noi vacanţa la voi, din mijlocul capitalei! În fiecare dimineaţă, cei patru tineri veseli pe care telespectatorii îi cunosc drept echipa Tonomatului DP2 au o reţetă pentru veselie care nu dă greş: fete frumoase, vedete, modă, stil, ultimele tendinţe în materie de machiaj şi coafuri, destinaţii de lux, dar şi pentru toate buzunarele, loţiuni de plajă, exerciţii miraculoase de fitness, reţete gastronomice. În rubricile emisiunii, telespectatorii vor găsi toate informaţiile necesare pentru a se „orienta” cel mai bine în această vacanţă”, detaliază Aimee d‘Albon, producătoarea programului matinal Vară, fete şi vedete de la TVR 1.

Diana, şi Eda, ajutate de Mihnea şi Andreas vor fi ghizi atât pentru călătorii gastronomice, cât şi pentru vacanţe pe motocicletă, dar vor avea şi invitaţi cu sfaturi valoroase pentru păstrarea tinereţii, pentru pentru tot ce aţi dori să ştiţi la plecarea în vacanţă.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending