Connect with us

Emisiuni

VARA PE VAL | Cezar, Hagi şi Gică Popescu aduc voturi la TVR 1, iar Adrian Enache şi Ralflo fac show la TVR 2

Published

on

Cezar Ouatu, reprezentantul României la concursul Eurovision din acest an, a fost invitatul matinalului Vara pe val de joi, la TVR 1 şi online, pe TVR+. Contratenorul care a făcut furori printre fanii concursului european de muzică a vorbit despre proiectele sale, despre cum i-a influenţat participarea la Eurovision cariera şi a interpretat, pe plaja Tan-Tan din Mamaia, noul său single, „Painful Love”, o baladă de despărţire. Iată-l aici pe Cezar „WOWatu”, cum l-a denumit Dana Nălbaru, cu „Painful Love”, la Vara pe val.

Microbiştii au avut şi ei motive serioase să stea în faţa micilor ecrane la matinalul Vara pe val găzduit de Dana şi Florin de la Hi-Q: Tudor Furdui a cules voturi pentru „delfini” pe pagina de Facebook Vara pe val de la Gică Popescu, Gică Hagi, staff-ul echipei FC Barcelona, dar şi de la susţinătoarele înfocate ale spaniolilor!…

Seara, de la ora 22.00, căpitanul Dan Helciug şi echipa „delfinilor” de la TVR 1 propun un experiment nou: interpreţi apreciaţi de muzică populară vor cânta, la Vara pe val, hiturile verii. Ionuţ Dolănescu, Aneta Stan şi Emilia Dorobanţu îi vor avea ca parteneri de scenă pe Criss Tina şi IMV.

În echipa TVR 2 Ovidiu are o problemă: îl doare gâtul şi nu mai poate vorbi… Se pare că nu primeşte niciun ajutor din partea echipei, tocmai când are mai multă nevoie. Ba chiar în final, când părea că se vindecase, boala îi revine. În ediţia Vara pe val de la ora 17.30, telespectatorii TVR 2 şi internauţii de pe TVR+ află cum se va rezolva dilema.

Petrecerile tematice ale echipei TVR 2 la Vara pe val continuă joi, de la ora 23.00, cu o seară specială de hituri muzicale, la care sunt invitaţi să cânte, alături de Miss G şi de Adrian Enache, Ralflo şi formaţia Alesis. De altfel, finii celebrei Irina Loghin sunt pentru a doua oară la Vara pe val ca susţinători ai „rechinilor” de la TVR 2¸după ce duminică seară au chemat lumea la joc cu melodia „Hei, lume, lume” pe plaja din Mamaia. Iată-i aici.

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending