Connect with us

Digital

Vasile Alboiu devine Chief Creative Officer al grupului Lowe

Published

on

Începând cu luna aprilie, Vasile Alboiu devine Chief Creative Officer (CCO) al Grupului Lowe,  poziție din care va coordona activitatea tuturor echipelor de creație din grup. Formula condusă de Alboiu va asigura o perspectivă creativă completă, care acoperă creație tradițională, creație digitală, PR și BTL, într-un produs creativ contemporan, integrat în mod natural pe toate palierele comunicării.

„Cariera lui Vasile Alboiu este sinonimă cu creativitatea și pasiunea, ceea ce se vede în portofoliul său de clienți, campanii și premii. Vasile este cu siguranță unul dintre puținii oameni de creație din România cu o formație atât de complexă: art director, producător, scenograf, regizor, pasionat de scurt metraj, dar și de animație stop-motion, Vasile este un creativ de mare succes în recenta eră digitală, dar care s-a format în advertisingul tradițional. Lângă toate acestea vin și valorile lui umane, implicarea, seriozitatea și entuziasmul, atât de apreciate de toți cei care îl cunosc. Suntem foarte încrezători în succesul lui Vasile în noul lui rol de CCO al grupului nostru și mândri să avem alături de noi astfel de oameni”, a declarat Veronica Savanciuc, Președinte & CEO al grupului Lowe.

În ultimii doi ani, Alboiu a fost Director de Creație al agenţiei SENIORHYPER, dezvoltând campanii digitale inovatoare și multi-premiate pentru branduri precum Orange, ING, Napolact și Wrigley, recunoscute la festivaluri de industrie – ADC*Ro, Effie, Golden Drum, Internetics, Web&Mobile Awards.

 „Sunt onorat că am ocazia să conduc creația într-un grup de anvergura Lowe, unul dintre cele mai cool și mai puternice grupuri din industria de advertising din România, afiliat la o rețea globală admirată pentru creativitatea și energia ei. Cred 110% în proiectul creativ pe care îl începem astăzi și sunt mândru să spun că suntem super echipați să răspundem coerent și natural oricărui brief de creație existent astăzi în piață. Indiferent că este vorba de creație pentru medii digitale, campanii construite pe ADN de tip PR sau creație de tip tradițional, echipele de creație din grupul nostru generează astăzi un produs creativ contemporan, versatil, complet integrat în mod natural, așa cum se cere astăzi în comunicare”, declară Vasile Alboiu, CCO Grupul Lowe.

Produsul creativ reprezintă focusul principal al grupului Lowe, fiecare agenție având echipe dedicate valoroase și propriul palmares în disciplinele lor. Numirea lui Vasile Alboiu în funcția de CCO vine deci ca un pas firesc, în vederea abordării integrate, adecvate vremurilor, a soluției creative, de care vor beneficia în primul rând clienţii grupului.

Foto Credit: Golin

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending