Connect with us

Premieră TV

Vasile Muraru și Valentina Fătu vin cu “Chef de râs”, la Antena 1, în noaptea de Revelion

]Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 20.00, Vasile Muraru și Valentina Fătu vin în fața telespectatorilor Antenei 1 cu o nouă ediție a emisiunii “Chef de râs”.

Published

on

Reclame

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”YELLOW”]P[/rdmof_dropcaps]Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 20.00, Vasile Muraru și Valentina Fătu vin în fața telespectatorilor Antenei 1 cu o nouă ediție a emisiunii “Chef de râs”. Momentele umoristice susținute de cei doi îndrăgiți actori ai Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” vor alterna cu cele muzicale, care-i vor avea ca protagoniști pe Daniela Condurache, Anda Adam, Fly Project, Radu Ille și Jo. 

 

Am pregătit o nouă ediție îmbunătățită și foarte frumoasă a emisiunii “Chef de râs”, cu glume noi și multă veselie, cu o interpretare nouă, modernă. Avem și o Crăciuniță specială, pe Daniela Crudu, care este invitată într-unul dintre scheciurile noastre. De asemenea, interpreți cunoscuți vor susține momentele muzicale ale show-ului. Am realizat această ediție “Chef de râs special pentru telespectatorii Antenei 1 și sperăm din tot sufletul să le placă. Acum, în prag de An Nou, le dorim tuturor Mulți ani înainte! și să fie și de acum încolo alături de “Chef de râsși Antena 1”, spune Vasile Muraru.

 

Ce surprize umoristice au pregătit Vasile Muraru și Valentina Fătu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 20.00, numai la “Chef de râs”.

 

 

Foto Credit: ANTENA 1

TOP 10: Cele mai spectaculoase audienţe TV înregistrate în 2016

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending