Connect with us

Seriale

Vasile Panțiru, preotul din serialul “Moldovenii”, și-a transformat casa părintească în platou de filmare!

Published

on

În fiecare sâmbătă, la ora 20:00, comedia se instaurează, la Kanal D, odată cu difuzarea serialului “Moldovenii”. Autenticitatea satului din inima Moldovei se reflectă atât prin personajele bine conturate, cât și prin veridicitatea decorului. Filmările sunt realizate în satul Păun, în apropierea Iașiului, iar unul dintre protagoniștii producției are o legătură foarte specială cu acest loc.

 

Unul dintre cele mai pitorești personaje din serialul “Moldovenii” este cu siguranță preotul Vasile, interpretat de Vasile Panțiru, fost tehnician CFR, care a îmbrățișat cu drag propunerea de a da viață unui personaj memorabil, într-un serial TV de succes. Nu doar că interpretează cu mare bucurie un rol care l-a făcut celebru la vârsta de 56 de ani, dar Vasile Panțiru și-a dorit să se implice și mai mult în realizarea serialului, transformându-și casa părintească, din satul Păun, într-un adevărat platou de filmare.

Pe cât de mică este comunitatea din satul Păun, pe atât de unită, după cum relatează Vasile Panțiru, referitor la  modul în care locuitorii comunității au îmbrăţişat ideea că în satul lor se filmează un serial TV. “Am fost foarte fericit că în casa unde am copilărit, am filmat acest serial, asta este cea mai mare bucurie a mea. Vecinii văd cu ochi buni această inițiativă, ba chiar unii dintre ei ne-au dat și o mâna de ajutor. La început nu le venea să creadă că aici, în sat, se filmează un serial TV. Tot satul este cu noi. Când mă aflu acolo, la casă părinților, mai trec copii cu bicicletele și îi aud cum se minunează: uite, măi, aici se filmează serialul Moldovenii!”, a spus Vasile Panțiru.

Nu rataţi un nou episod al serialului de comedie “Moldovenii”, difuzat sâmbătă seară, la 20:00, pe Kanal D!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending