Connect with us

Life Style

Vasile Şeicaru s-a săturat de televiziuni: “Să-mi fie învăţătură de minte!”

Redactia Radar de Media

Published

on

Într-un mesaj intitulat “Protest” şi publicat pe blogul personal, cantautorul Vasile Şeicaru anunţă revoltat şi tranşant că nu va mai călca prin studiourile TV urmare a păţaniilor prin care a trecut în ultima vreme.

Ce i-a umplut paharul solistului a fost o emisiune recentă de pe TVR 2, când realizatoarea i-ar fi tăiat cântecul pe neaşteptate. În ciuda ultimatumului anunţat ritos, Şeicaru lasă totuşi o poartă deschisă televiziunilor: mai vine la TV, dar nu “oricum şi în orice condiţii”. Iată explicaţiile sale:

“Să-mi fie învăţatură de minte! Nu am de gînd să mă mai duc niciodata, în orice condiţii, la vreo televiziune! O să mă duc cu contract ferm, să nu-şi mai bată nimeni joc de mine şi de cîntecele mele, sau să scornească aiurea nu ştiu ce lucruri din viaţa şi activitatea mea (…)

Şi apoi, e a nu ştiu cîta oară cand realizatorii işi trag genericul de final peste mine, peste cîntecele mele, şi-mi taie pînă la final, cîntecul la jumatate! Însă ca la emisiunea realizată de Diana Pascal la TVR2, pe data de 3 ianuarie, nimeni n-a făcut ! Dacă aş putea sa protestez altfel, aş face-o, dar nu-mi vine, mai degrabă mi-e silă! Eu în ultima vreme nu mă prea omor după TV, şi asta se ştie! Mă duc foarte rar! De acum înainte nu voi mai călca pe acolo oricum şi în orice condiţii! Vom face un contract clar, la obiect, şi dacă nu se va respecta, îi voi da in judecată! Pe mine nu ma interesează preferinţele muzicale sau personale ale realizatorilor, dar consider ca unii artişti care cînta de zeci de ani in ţara asta, au nevoie de mai multă atenţie din partea lor atunci cînd sunt chemaţi la cate-o emisiune….şi aia din an în Paşte!

Astă vară, la o altă emisiune, la mare, la Mamaia, tot cu TVR, am stabilit cu realizatorii că vin cu o singură condiţie: dacă o să cînt două piese! Mi s-a promis ca două cîntece va cînta de fapt toată lumea! Zis şi facut, numai că pînă la sfîrşit, mie şi lui Marius Baţu ne-a fost tăiat cate un cîntec! Eu ştiu că nu pot fi iubit de toată lumea, dar dacă nu esti de acord cu mine, cu cîntecele mele, dacă nu mă agreezi, nu mă chema! Dar dacă tot mă chemi, respectă-mă!”

 Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending