Connect with us

Sport

Vasluienii atacă Cetatea Eternă! Lazio Roma – SC Vaslui, live la Sport.ro

Avatar

Published

on

În această seară, de la ora 20:00, puteţi urmări la Sport.ro, la Dolce Sport şi Dolce Sport HD, on-line pe www.sport.ro, dar şi pe mobil, pe m.sport.ro, întâlnirea dintre Lazio Roma şi SC Vaslui. Alături de cele două echipe, în grupa D mai participă Sporting Lisabona şi FC Zurich.

Lazio Roma:
Pentru laziali, Serie A pare pe primul plan, întrucât obiectivul lor este o clasare în primele 4, însă acest lucru nu înseamnă că vor lăsa Europa League deoparte.
Românul Radu Ştefan nu va evolua în partida din această seră, din cauza unei accidentări. În aceeaşi situaţie se află şi Lorik Cana.
Ultimul meci: AC Milan – Lazio Roma 2-2 (Serie A)
Poziţia în clasamentul din Serie A: locul 8 cu 1 punct

SC Vaslui:
În partida cu Dinamo, vasluienii au arătat că sunt o echipă puternică în cadrul căreia s-u format, deja, anumite automatisme.
Pentru această partidă Viorel Hizo nu-i va putea folosi pe Bălace, Gerlem şi Marius Constantin. De asemenea Hugo Luz şi Milanov sunt incerţi.
Ultimul meci: SC Vaslui – Dinamo 3-1 (Liga 1)
Poziţia în clasamentul din Liga 1: locul 7 cu 10 puncte

Analiza meciului:
Eduardo Reja, antrenorul lui Lazio, va folosi o formulă uşor defensivă, cu Ledesma şi Matuzalem, care vor încerca să stopeze acţiunile lui Adailton şi Temwanjera. Singurul vârf al lazialilor va fi veteranul Djibril Cisse.
Viorel Hizo va folosi o formulă asemănătoare cu cea din meciul cu Dinamo, cu observaţia că Raul Costin nu va mai juca la închidere ci va avansa un pic în linia de mijloc.
Ultimul meci al lui Lazio cu o echipă românească: Lazio Roma – ,,U" Cluj 4-1 (Amical)

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending