Connect with us

A-Z NEWS

Vaya con Dios,The Equals si Mike Pender, in premiera la InTrecerea Anilor

Published

on

Cea de-a noua ediţie a ÎnTrecerii anilor prezintă competiţia dintre anii ‘60 şi ’90 şi vine cu o mare supriză – trei recitaluri internaţionale: The Equals, cu melodiile „Baby Come Back” şi „I Get So Excited”, Mike Pender (membru fondator al grupului The Searchers -1957, dar şi vocalist și chitarist al grupului), cu ale sale „Sweets For My Sweet” şi „Needles And Pins” şi Vaya con Dios cu „Neh, Nah, Nah” şi „What‘s A Woman”. În anii ’60, The Searchers a fost grupul cu cel mai mare success la public, după The Beatles.

Sportivii Mihai Leu şi Rică Răducanu, interpreţii Luminiţa Anghel, Viorica Macovei, Marius Dragomir, dar şi Fraţii Petreuş şi Alexandru Arşinel deapănă amintiri despre cele două decenii şi vă povestesc experienţele lor din acele perioade. Dar totul asezonat cu multă muzică bună, din anii ‘60 şi ’90.

Vaya con Dios s-a simţit foarte bine în studioul emisiunii ÎnTrecerea anilor şi alături de Mircea Radu. În timpul liber, solista citeşte foarte mult şi scrie la fel de mult. În curând îşi va publica biografia, la care încă lucrează de zor.

Mihai Leu i-a mărturisit lui Mircea Radu că nu prea a avut timp de distracţii sau petreceri în tinereţe, dar îşi aminteşte că cel mai frumos lucru din anii ’90  a fost întâlnirea cu frumoasa lui soţie, de care este foarte îndrăgostit şi acum.

Advertisement

Luminiţa Anghel a interpretat cu multă pasiune melodia Je t’aime, a Larei Fabian, pentru a reprezenta anii ’90. Luminiţa îşi aminteşte că a crescut cu muzica lui Michael Jackson, iar când mergea la meditaţii la română se relaxa cu muzica acestuia.

Lui Rică Răducanu îi plăcea foarte mult să meargă la petreceri şi întotdeauna alegea numai fete frumoase cu care să danseze. Înainte de fiecare petrecere, mama lui avea grijă de el „să fie frumos”, îi dădea cu gel în păr şi cu nişte pudră pe faţă, „să nu mai pară atât de negru”. Când l-a văzut pentru prima oară la televizor, mama lui a spus: „Uite că a încăput Rică în televizor”!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending