Vedeta Antenei 1, Daniel Osmanovici donează sânge cu regularitate - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Vedeta Antenei 1, Daniel Osmanovici donează sânge cu regularitate

Published

on

Prezentatorul Observatorului de weekend, Daniel Osmanovici s-a aflat zilele acestea  la cea de-a   cincea  vizită la Centrul de transfuzii din Bucureşti şi a doua din acest an.

“Întâmplarea a făcut ca prima donare din 2014 să fie chiar în timpul campaniei Observator <<Donează roşu pentru România>>, o campanie de mobilizarea socială care urmăreşte să determine românii să doneze sânge    într-un cuvânt: viaţă. Astfel, în Observator, timp de trei minute, în perioada 28 aprilie- 2 mai, cât a durat difuzarea ştirilor despre campanie, din imaginile difuzate a lipsit culoarea roşu.  Doamnele asistente de la centru  mi-au mărturisit că datorită campaniei realizate de Observator numărul celor care vin la centru pentru a dona sânge a crescut foarte mult, ceea ce  demostrează încă o dată  forţa campaniei noastre”, spune Daniel Osmanovici.

De altfel, vedeta a ales să fie donator frecvent, ceea ce înseamnă că trece pe la Centrul de transfuzii  o dată la trei luni şi jumătate aşa cum este procedura şi de fiecare dată se supune unor examene medicale amănunţite: “8 minute, cam atât durează în medie o donare, iar cei 450 de mililitri de sânge înseamnă atât de mult pentru cei aflaţi în suferinţă. Grupa mea de sânge este una comună, A2 cu RH pozitiv, de aceea mă bucur că  pot ajuta cât mai multe persoane”, încheie vedeta Antenei 1.

În fiecare weekend, Daniel Osmanovici alături de Geanina Ilieş, partenera lui de prezentare, prezintă telespectatorilor Antene 1 cele mai noi ştiri  în cadrul Observatorului de la ora 6.00, 13.00 şi 16.00.

Foto: Mihai Stetcu

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending