Connect with us

Emisiuni

Vedeta din spatele lui Barack Obama îl șochează pe Dan Negru, la Scena misterelor

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Pinocchio, Barack Obama, un Dinozaur, un Ciclop, un Indian și o… Babă vor ascunde cele șase celebrități care urcă diseară pe Scena misterelor, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Șase măști surprinzătoare, în spatele cărora se ascund celebrități pe care trebuie să le ghicească vedetele din platou: Diana Munteanu, Antonia, Pepe, Cosmin Seleși, Tudor de la Fly Project, din echipa Galacticilor, respectiv Paula Chirilă, Alex Velea, Rona Hartner, Dorian Popa și Andrei Duban, din cea a Starurilor. Inclusiv Dan Negru va fi luat prin surprindere în această ediție de o mască, aceea a fostului președinte american Barack Obama, sub care se ascunde cu totul altcineva decât crede prezentatorul show-ului. Ce farsă de proporții îi vor juca lui Negru cele două echipe din platou, dar și cine e vedeta care îi va provoca prezentatorului un șoc la demascare, telespectatorii Antenei 1 vor afla diseară.

Măștile din platou au avut și ele parte de diferite situații. De pildă, vedeta deghizată în Dinozaur s-a distrat copios atunci când și-a dat seama că poate lovi vedetele cu coada. Ciclopul nu vedea nimic din cauza măștii. Nici scările, pe care trebuia să le coboare, nici prompterul, pe care avea versurile cântecului. Iar Pinocchio și-a făcut o apariție spectaculoasă, în urma unei magii realizate de iluzionistul Lorenzo, care i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Ajutoare de mască sunt în această ediție Cristi Grețcu, din grupul Divertis, și actrița Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă.

Pe cine a altoit Dinozaurul cu coada, cum s-a descurcat Ciclopul fără să vadă mare lucru, cum a apărut pe scenă Pinocchio, dar și cine se ascunde în spatele tuturor măștilor din această ediție, telespectatorii Antenei 1 vor afla diseară, de la ora 20:00, numai la Scena misterelor, show-ul prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending