Connect with us

Life Style

Vedeta emisiunii, “Cireaşa de pe tort, Horia Vârlan şi-a relansat cartea de bucate în Bucureşti

Redactia Radar de Media

Published

on

Din dorinţa de a le face gospodinelor viaţa mai uşoară în bucătărie, sâmbătă, 14 februarie, prezentatorul emisiunii “Cireaşa de pe tort”, Horia Vîrlan, de la Prima TV, şi-a relansat cartea de bucate în Capitală. Vândută până acum în peste 35.000 de exemplare, cartea “Bucatele noastre: Carte cu preparate mai mult sau mai puţin româneşti” a fost “revizuită”, aşa cum îi place maestrului să spună.

„Am încercat să vin în întâmpinarea problemelor care apar la reţete şi să explic ce înseamnă un pahar de lapte sau unul de făină, în grame. Astfel, le va fi mai uşor gospodinelor să gătească. Găsiţi în carte cam toate preparatele româneşti, de la salate, la ciorbiţe, supe, gustări de sărbătoare şi de zi cu zi, preparate pentru grătar, aşa cum se făceau la ţară în vechime, dulciuri, cozonaci, chiar şi colivă. Cartea are tot ce trebuie, atât pentru tinere gospodine cât şi pentru femei mai pricepute. Sunt şi reţete complicate, dar şi foarte uşoare. Ştiu că cei mai mulţi dintre noi au foarte puţin timp la dispoziţie, aşa că a fost adaptată timpurilor actuale”, a spus Horia Vîrlan.

[sam id=”12″ codes=”true”]

De asemenea bucătarul de la Prima TV a făcut şi o demonstraţie de gătit. De priceperea expertului şi de savoarea preparatelor sale s-au bucurat şi cei care s-au oprit la standul maestrului Horia Vîrlan. Mirosul îmbietor al clătitelor braşovene, umplute cu carnea tocată şi ficaţei de pui, s-a răspândit rapid şi toată lumea a ţinut să simtă savoarea. Bucătarul de la Prima TV şi-a întâmpinat admiratorii şi cu plăcinte, prăjituri şi cremă de ciocolată, pe care le-a pregătit special pentru acest eveniment.

Toţi cei care au cumpărat cartea au primit şi autografe din partea autorului şi au avut ocazia să se fotografieze alături de el.

În curând, maestrul bucătar revine la Prima TV în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii „Cireaşa de pe tort”.

„Gătiţi fericiţi şi urmăriţi „Cireaşa de pe tort” împreună cu Horia Vîrlan, care vă iubeşte!”, i-a îndrumat bucătarul de la Prima TV pe români.

Foto Credit: Prima TV

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending