Connect with us

A-Z NEWS

Vedeta Prima TV, Andreea Raicu, a lansat revista online www.andreearaicu.ro

Published

on

După lansarea DVD-ului Stylepedia şi a aplicaţiei Facebook Stilist Personal, vedeta Prima TV prezintă un nou proiect: www.andreearaicu.ro, revistă lifestyle online. Modă, frumuseţe sau sănătate sunt doar câteva dintre subiectele abordate de Andreea şi echipa redacţională. Revista a fost inițial disponibilă doar pentru fanii de pe pagina personală de Facebook a Andreei Raicu.

Revista are ca motto Trăieşte frumos!, a fost construită în jurul valorilor Andreei și își propune să creeze o comunitate care sa reunească femeile care împartășesc aceste valori și care își doresc să afle noi informații despre modă, frumusețe, sănătate și să-și exprime propriile experiențe de viață. Cele doua lucruri care diferențiază noul website www.andreearaicu.ro de cele deja existente pe piata online românească sunt, pe de o parte, abordarea personalizată a subiectelor, acestea sunt inspirate de experiențele Andreei și ale echipei sale, iar pe de altă parte, accentul pe interactivitatea cu publicul cititor. Secțiunea Club este locul unde vor fi publicate poveștile oricărei cititoare care dorește să le împărtășească cu comunitatea www.andreearaicu.ro.

Această nouă revistă online oferă o perspectivă practică, aplicabilă în viaţa de zi cu zi, asupra tuturor lucrurilor de interes pentru o femeie: modă, frumuseţe, sănătate și conține o bogată agendă culturală unde cititoarele pot descoperi informații utile despre cele mai noi apariții de carte, concerte, lansări muzicale, spectacole de teatru, premiere cinematografice.

Toţi paşii pe care i-am făcut încă de la începuturile carierei m-au condus către această direcţie. www.andreearaicu.ro vorbeşte despre valorile mele pe care le-am câştigat în urma tuturor experienţelor prin care am trecut. Îmi doresc ca în jurul revistei online să se creeze o comunitate de oameni care vor să trăiască frumos, să fie interesaţi de articolele noastre şi să ne dea şi ei, la rândul lor, sfaturi din propria experienţă. Obiectivul nostru este ca această revistă să ajungă în top 10 website-uri de referintă în domeniul lifestyle feminin.”, spune Andreea Raicu.

Pe Andreea Raicu o puteti urmari prezentand “Miss fata de la tara”, in fiecare luni, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending