Connect with us

ALL MEDIA

Vedeta serialului “Mafia pe tocuri”: Lucy Liu are un iubit secret

Redactia Radar de Media

Published

on

Lucy Liu, protagonista serialului “Mafia pe tocuri” (“Cashmere Mafia”),  a marturisit de curind ca este indragostita pina peste urechi de un barbat cu care este impreuna de sapte luni.

“Ma intilnesc de sapte luni cu un barbat minunat, de care sint foarte indragostita. Imi place la nebunie sa fiu indragostita”, recunoaste vedeta din “Mafia pe tocuri”. .Intrebata despre identitatea acestei persoane si daca sentimentele sale nu s-au diminuat in tot acest rastimp, Lucy Liu a ales sa raspunda doar la una dintre aceste intrebari. “Sintem indragostiti ca-n prima zi. Sintem la inceput, e adevarat, dar relatia noastra e foarte serioasa, cu atit mai mult cu cit a fost dragoste la prima vedere, o dragoste fulgeratoare. Traiesc un sentiment minunat”, spune actrita.

Lucy Liu, care a publicat de curind o carte despre picturile si sculpturile ei, a refuzat insa categoric sa dezvaluie identitatea persoanei care a pus-o pe jar. “L-am cunoscut prin intermediul unui prieten. Ceea ce va pot spune cu siguranta este faptul ca iubitul meu nu este actor”, mai adauga actrita.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending