Connect with us

Life Style

''Vedete-n figuri'' intră din nou la apă… numai la Prima!

Published

on

Reclame

Inca de la prima editie, emisiunea “Vedete-n figuri” s-a bucurat de aprecierea publicului telespectator.

Vedetele invitate sa concureze s-au “contorsionat” pentru a trece prin formele decupate in zidurile de polistiren, fara sa le rupa sau sa cada in piscina cu apa.

Cele cinci probe prin care starurile au trecut in fiecare editie nu au fost deloc usoare, dar miza a fost mare, iar cauza, a meritat orice sacrificiu, chiar si o baie nedorita in piscina. Drept pentru care, fara sa stea prea mult pe ganduri, V.I.P.-urile au raspuns invitatiei de participare si au intrat in competitie.

In fiecare episod, echipa invingatoare a castigat 2500 de Euro, iar la finalul sezonului, sumele adunate in urma competitiilor au fost donate Fundatiilor Sfanta Macrina si Bambini in Emergenza: Centrul Pilot Andreea D’Amato.

Din 8 ianuarie, in fiecare vineri de la ora 20:30, Prima TV va invita sa urmariti cele mai bune momente ale show-ului “Vedete-n figuri”.

In aceasta saptamana, Mihai Bendeac si Naomi vor canta impreuna, Marian Darta isi va “pescui” ochelarii din piscina, surorile Raluca si Denisa de la Bambi vor concura una impotriva celeilalte, Tolea o va arunca pe Dina Marina, cu capul in jos, printr-o figura de polistiren, sub privirile ingrozite ale capitanului Mirela Zeta, Cosmina Pasarin si Tavi Colen vor face cu greu fata zidurilor, la fel si Liliana Fedorca, Costin Marculescu, Rica Raducanu si Betty.

Asadar, daca vreti sa revedeti toate aceste momente, nu pierdeti “Vedete-n figuri”, din 8 ianuarie, in fiecare vineri seara, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

www.primatv.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending