Vedetele Antena 1 joaca in spectacolul "Un alt fel de cabaret" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Vedetele Antena 1 joaca in spectacolul “Un alt fel de cabaret”

Published

on

Cosmin Seleși, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea, pe care telespectatorii Antenei 1 îi vor revedea, în curând, în cel de-al nouălea sezon al transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”, se pregătesc de… cabaret.

Luni, 25 ianuarie, Cosmin, Temi și Ozana îi invită pe toți cei care doresc să se bucure de un spectacol electrizant și grandios la marea premieră a producției “Un alt fel de cabaret”, care va avea loc, de la ora 20.00, la Teatrul Tineretului – Palatul Național al Copiilor din Capitală. Din distribuție mai fac parte: Tania Popa, Doina Botiş, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara și Monica Davidescu.

“Un alt fel de cabaret” aduce în prim plan o poveste care pare desprinsă din realitatea contemporană. Acţiunea se petrece într-un mic teatru, al cărui colectiv actoricesc se luptă să prelungească existenţa instituţiei, cu un nou spectacol: unul de cabaret.

Directorul teatrului (Mr Tom – Aurelian Temişan) face un împrumut, de la un investitor (Cosmin Seleşi), ca să susţină noul proiect şi să demonstreze astfel că teatrul poate să subziste, cu marile vedete pe care le are. Însă, tocmai de la acest aşa-zis partener de afaceri se naşte intriga spectacolului: finanţatorul îşi doreşte ca acesta să eşueze, ca să poată transforma teatrul într-un club de noapte.

Acţiunea spectacolului se va desfășura pe două planuri, într-o manieră de abordare implementată pentru prima oară pe o scenă din România. Astfel, spectatorii vor putea urmări personajele atât “în luminile rampei” – prin ceea ce vede de obicei publicul pe scenă, adică spectacolul în sine, construit din replici, cântece şi momente coregrafice -, cât şi în culise, acolo unde spectatorii nu au acces, în mod obişnuit.

În acest fel, spectatorii vor deveni martorii dilemelor sentimentale ale actriţelor, vor cunoaşte dificultăţile financiare ale unui teatru şi vor asista la schimbarea costumelor. Pe scurt, vor vedea și viaţa actorilor din spatele scenei.

Biletele pentru spectacolul “Un alt fel de cabaret” se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, blt.ro şi bilete.ro.

Un altfel de Carbaret

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Șerb Vera

    1 aprilie 2016 at 23:56

    21 Martie Timișoara .Un spectacol mediocru.dialog vulgar pe alocuri.eu merg la un spectacol sa vad altceva mai frumos decat realitatea uneori urâta din jurul nostru.ma duc la spectacol sa găsesc ceva sa imi bucur sufletul .m-am dus sa o vad si sa o aud pe Ozana Barabancea.adevarul este ca am mai mult am vazut-o decat am auzit-o..2 cântece….putin pt ceea ce cred ca a asteptat si dorit publicul. Cosmin Selesi a fost sarea si piperul.el a salvat spectacolul.cu tot respectul pt toți ceielalti actori ,mie nu m-aincantat spectacolul.,ba chiar m-a deranjat pe alocuri .nu m-as mai duce a 2a oară.ori nu este cea mai buna punere in scena,ori actorii au jucat ca pt ” provincie”,ori am asteptat eu prea mult….imi pare rau,aceasta este părerea mea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending