Connect with us

Emisiuni

Vedetele Antena Stars, ediţie specială “Party like a star”, de 1 iunie din Parcul Mogoşoaia

Avatar

Published

on

Show-ul “Party like a star”, editie speciala de 1 iunie, live din Parcul Mogoşoaia

 

De Ziua Copilului, vedetele Antena Stars continuă tradiţia şi vin în mijlocul fanilor. Încă de la primele ore ale dimineţii, îndrăgiţii prezentatori ai Star Matinalului le dau întâlnire telespectatorilor într-o ediţie specială a emisiunii, transmisă live din parcul Mogoşoaia, începând cu ora 9.00, iar de la 16.45 Natalia Mateuţ, Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru revin live cu un “Party like a star” incendiar.

 

            “Mă bucur foarte, foarte tare că ne întâlnim şi de această dată cu telespectatorii noştri, alături de care vom sărbători 1 iunie aşa cum ştim noi mai bine, pentru că şi noi suntem nişte copii în adâncul sufletului nostru. Va fi un super spectacol, o super energie, super invitaţi, muzică, dans şi foarte, foarte mulţi copii ne vor fi alături în această zi specială!”, declară Natalia, completând: “A fost o surpriză enormă pentru noi când în parcul IOR ne-au fost alături peste 4000 de oameni. Îi aşteptăm şi acum în număr cât mai mare, încă de la ora 9.00 şi le promitem multă, multă distracţie!”.

 

Bote aşteaptă şi el nerăbdător revederea cu fanii emisiunii “Star Matinal”: “1 iunie este şi ziua mea, de copil zăpăcit! Vă aşteptăm alături de noi în Parcul Mogoşoaia să uităm de griji şi de probleme, pentru că vă promitem o distracţie cum nu aţi mai văzut! Există în fiecare dintre noi un suflet de copil!”, a declarat Răzvan Botezatu.

Parcul Mogoşoaia va fi, aşadar, de 1 iunie, luat cu asalt de vedetele Antena Stars şi invitaţii lor, într-un maraton al distracţiei ce va putea fi văzut live atât de la ora 09.00 la 13:00, cât şi de la ora 16.45.

 

Foto Credit: ANTENA STARS

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending