Connect with us

Life Style

Vedetele Antenei 1 povestesc ce fac in noaptea de Revelion!

Published

on

Reclame

Vedetele Antenei 1 povestesc ce fac in noaptea dintre ani, intr-un material special pentru RADAR DE MEDIA.  

Anda Adam – Te cunosc de undeva

Anda Adam dezvăluie care este obiceiul din noaptea de Revelion la care nu renunță niciodată. “Port lenjerie roșie (râde) Mi se pare foarte sexy lenjeria roșie!”. Interpreta s-a hotărât și în privința toaletei de Revelion: “În haine de scenă, pentru că voi avea concerte, iar apoi într-o rochiță sexy unde voi continua petrecerea (râde)”. Revelionul îl va petrece pentru câteva ore pe scenă, “apoi fug unde va fi gașca mea de prieteni, ca să petrec alături de iubitul meu și de prietenii noștri. De fiecare dată  miezul nopții mă prinde pe scenă. Întodeauna bem șampanie la miezul nopții, indiferent unde ne prinde în momentul acela”.

Pentru anul 2015, Anda știe ce-și dorește: “Voi schimba show-ul total, într-un concept foarte complex… Fiecare piesă va avea povestea ei, recuzită și schimbări de costume pe care le vom folosi în show-ul final. Va fi un fel de “Te cunosc de undeva!” (râde) și cu band live, Iar pe plan personal, vom planifica o nuntă nebună, nebună de tot!”

anda adam te cunosc de undeva

 

Aurelian Temișan – Te cunosc de undeva

 Cum în ultimii 20 de ani, Aurelian Temișan a cântat în noaptea de Revelion, nu crede că-și va strica obiceiul în acest an. Superstiții nu are pentru această noapte. Pentru el, Revelionul  înseamnă “doar un 365 luat de la capăt”. Nici planuri pentru 2015 nu și-a făcut, întrucât, „Dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale”.

“Pentru 2015, le doresc telespectatorilor Antenei  1 echilibru si să-și deschidă sufletul spre frumoasele emisiuni pe care le are acest post de televiziune”.

Pentru 2015, nu am planuri. „Dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale”.

jorge te cunosc de undeva temisan

 

CRBL – Te cunosc de undeva

CRBL va petrece Revelionul pe scenă, așa cum face de 14 ani încoace. O va avea alături pe soția sa, Elena. “Este clar că și anul acesta am să fiu tot pe scenă alături de echipa mea, dar și de Elena. Cred că o să fim pe undeva prin Moldova. Cu ce mă voi îmbrăca, nu este relevant. Important este să am bani în buzunar și în cont, indiferent de sumă și, bineînțeles, să port ceva nou. De asemenea, nu mă interesează foarte mult ce mănânc în noaptea de Revelion, important este sa ma premiez cu o băutură specială. Ce planuri am pentru 2015? Păi este o listă, dar nu vreau să vă zic, pentru că sunt foarte mari șanse să nu se îndeplinească. Așa că ne auzim și ne vedem la anul cu noi surprize”, mai spune el.

CRBL

 

Iuliana Luciu – Acces direct

Iuliana Luciu povestește care sunt superstițiile ei legate de noaptea de Revelion: “Trebuie să am bani la mine, să îmi pun o dorință la ora 00.00, să sparg un pahar și să mă urc pe un scaun pentru câteva secunde”. Cum va arăta ținuta ei festivă nu știe încă. “O să mă hotărăsc în ziua respectivă. Am mai multe variante și, în funcție de locație, îmi aleg și ținuta”. Iuliana ne mai spune că nu prea mănâncă în noaptea de Revelion dar că, de obicei, la miezul nopții alege, de obicei, peștele. Pentru 2015, Iuliana își dorește “un proiect important, eventual un rol într un film. Și să am activități așa de multe, încât să nu am timp să mă plictisesc”.

 

Lora – Next Star

Pentru 2015, dorințele Lorei sunt simple, spune ea: “Îmi doresc să fiu liniștită, să am în jurul meu tot mai mulți oameni frumoși si cariera mea să continue să se clădească pe aceleași cărămizi solide ca și până acum”.

 

Rona Hartner – Te cunosc de undeva

Advertisement

De Revelion, Rona revine în România pentru o serie de concerte și ca să fie alături de tatăl ei. “De Revelion, voi fi la Berăria H, în București, și la Câmpulung. În această noapte mă voi îmbrăca în roșu, pentru că este culoarea mea preferată. De obicei, la miezul nopții nu mai apuc să mănânc! Nici nu prea beau de Revelion, pentru că am concerte așa că, de obicei, “o fac lată a doua zi!” (râde). Pentru Noul An, am multe visuri: să lansez o carte, un disc, un parfum și un videoclip.  ​De asemenea, îmi doresc să fie pace, să ne fie bine tuturor, să fim cu toții fericiți și să profităm de aventura asta minunată care este viața!”.

 

 

rona - adrian minune

Ce-ti doresti de la Noul An?

Simona Gherghe: Sănătate, să pot duce la împlinire toate planurile pe care le am”.

Andreea Balan: “Să fiu sănătoasă!”

Alina Pușcaș: “2015 ar trebui să fie cel puțin la fel de interesant ca 2014… Oricum, îmi doresc foarte mult un nou proiect tv, un proiect de film/serial și, dacă mă ajută Dumnezeu, să-mi întemeiez și o familie frumoasă”.

Maria Buza – Te cunosc de undeva

„La mulți ani!” Sănatate și să aveți spor în toate! A voastră, cu drag, Maria Buză!

Lora: “Îmi doresc să fiu liniștită, să am în jurul meu tot mai mulți oameni frumoși si cariera mea să continue să se clădească pe aceleași cărămizi solide ca și până acum”.

 Maria Buza  Belinda Carlisle

Anca Lungu (Antena 1, Observator 19.00 de week-end)

 

  1. Cum ți-a fost în anul care se va încheia curând? Ce întâlniri, întâmplări, lucruri inedite ți-a adus 2014?

Venirea pe lume a Nataliei face din 2014 cel mai frumos an, un an în care am devenit completă. Pe lângă soție, fiică și soră sunt acum mamă, iar sentimentul acesta minunat mă face să mă simt cu adevărat împlinită.

 

  1. Cu ce proiecte, vise și speranțe aștepți venirea Anului Nou?

Sănătate și înțelepciune e tot ce ne dorim de la noul an.

 

 

Daniel Osmanovici (Antena 1, Observator)

 

  1. Cum ți-a fost in anul care se va încheia curând? Ce întâlniri, întâmplări, lucruri inedite ți-a adus 2014?

Anul 2014 a fost foarte… activ. Pe plan „sportiv” am participat la două maratoane şi trei semimaratoane. Pe plan profesional am „împlinit” un an de prezentare a Observatorului cu Geanina. Totodată, am prezentat cel mai lung buletin meteo din istoria buletinelor meteo din România.

 

  1. Cu ce proiecte, vise și speranțe aștepți venirea Anului Nou?

Vise… speranţe… poate primii 100 de kilometri alergaţi, poate primul triatlon, poate prima bicicletă cum se cuvine şi… poate un frăţior pentru fetiţa mea.

maraton daniel osmanovici pentru kassandra (4)

Andrei Aradits, jurat „Te cunosc de undeva!”

1.Cum ti-a fost in anul care se va incheia curand?

Advertisement

A fost un an bun. Suntem sănătoși, toată familia… N-am sărăcit brusc, nu am trăit drame. Într-o lume în care se întâmplă tot soiul de dezastre, menținerea pe linia de plutire e un semn bun, nu? Sau înseamnă că n-am evoluat și e rău? Ce ți-e și cu perspectiva…

 

2.Ce intalniri , intamplari, lucruri inedite ti-a adus 2014?

Am făcut o emisiune on-line, Singur Cook. Sunt youtuber!! Pun pariu că dacă vedeți un episod, o să le vedeți pe toate!

 

3.Cu ce proiecte, vise si sperante astepti venirea Anului Nou? 

Știu și eu, planurile ies altfel decât îmi imaginez… Visez și sper să fim fericiți în continuare. Ceea ce vă doresc și vouă!

Te cunosc de undeva Antena1

Foto Credit: Antena 1

 

 

 

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending