Connect with us

Reality Show

Vedetele ,,Asia Express” au dat dovadă de fair-play, cu riscul de a fi eliminate! Show-ul, cifre de top în audienţe!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Ediția de aseară a emisiunii ,,Asia Express”, desfășurată în Laos, s-a dovedit a fi o cursă a imprevizibilului în care concurenții au plecat în misiune alături de adversari.

Deși reconfigurarea echipelor i-a bulversat, spiritul de competiție i-a motivat pe fiecare dintre aceștia să lupte alături de noii coechipieri, fără a uita de regulile jocului.

Telespectatorii au urmãrit cu sufletul la gurã parcursul echipelor, cea de-a şaptea ediţie a show-ului impunându-se ca lider de audienţã la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 8.5 puncte de rating și 19.8 % cotă de piață.  În minutul de aur, 21.39, aproape două milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1!

Pentru că ultima misiune a impus un transport comun către locul de întâlnire pentru trei dintre echipe, cei șase au ajuns la punctul de control împreună. Aici au hotărât să dea dovadă de fair-play și au mers la pas spre check-in împreună, chiar dacă riscau eliminarea. Deși au fost pe punctul de a fi eliminate, pentru Ana și Raluka finalul a fost unul norocos, căci dragonul verde le-a salvat și le-a mai dat o șansă de a rămâne în competiție.

 

Ziua a început cu un test de cultură generală ce a stabilit ordinea în care vor pleca vedetele în cursă. După ce au avut de ghicit lungimea fluviului Mekong, principala apă ce străbate Laosul, concurenții au plecat spre următorul punct de întâlnire, unde s-au confruntat cu cea mai mare provocare de până acum: reconfigurarea echipelor. Formula noilor cupluri nu a fost la alegerea lor, ci impusă de regulile jocului, iar la prima vedere schimbarea nu a părut să fie pe placul tuturor. Lora a făcut echipă cu Vica Blochina, Daniela Crudu cu Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu a luptat alături de Luminița Popa, Ana Baniciu a intrat în competiție alături de Ionuț Ghenu, iar Raluka s-a bazat pe Dorian Popa. Cei zece au fost nevoiți să stabilească o legătură și o strategie comună cu noul coechipier, toate acestea contracronometru, iar o parte dintre aceștia s-au descurcat surprinzător de bine.

Prima probă în această nouă formulă a fost un test extrem de dificil, care i-a scos pe concurenți din zona de confort încă o dată. Misiunea a impus ca fiecare echipă să găsească următorul indiciu într-un recipient cu pește fermentat, al cărui miros înțepător și puternic a fost foarte greu de suportat. Reacțiile vedetelor au fost de-a dreptul spumoase: dacă Daniela Crudu a fost nevoită să îndeplinească singură proba terifiantă, fără ajutor din partea lui Liviu Vârciu, Ionuț Ghenu s-a văzut nevoit să îi plaseze Anei Baniciu responsabilitatea, convins că nu poate duce la bun sfârșit acest test de foc. Deși au luptat pentru prima oară ca adversari, Dorian Popa și mama sa s-au descurcat extrem de bine, avântându-se să găsească indiciul cât mai repede, pentru a prinde avans spre Proba Amuletei. Deși toți au reușit să îndeplinească această provocare, echipa formată din Lora și Vica, alături de Liviu Vârciu și Daniela au fost cele care au terminat-o pe primele două locuri.

 

Cei patru au intrat în cursa recompensei, unde s-au luptat pentru 1000 de Euro și un avantaj în următoarea etapă. Proba Amuletei a fost un test la rapidității și al forței, la care au antrenat și localnicii din Laos, după ce i-au convins să li se alăture în competiție. Într-o nouă formulă de șase oameni, fiecare echipă a fost nevoită să ia apă din fluviul Mekong printr-un sistem de țevi de bambus și să o toarne într-o fântână, până când dragonul ascuns a ieșit la suprafață: ,,Mi s-a părut simplă proba la prima vedere, dar după ce începuse îmi amorțiseră deja mâinile. Era cald, iar soarele ne bătea în cap, dar eu mi-am dat toata silința… , a mărturisit Daniela. În cele din urmă, Lora și Vica și-au adjudecat această provocare și au surprins prin modul în care au fuzionat în noua formulă.

 

Ultima misiune a zilei a început dis-de-dimineață, motiv pentru care echipele au găsit foarte greu o mașină care să îi ducă spre următorul punct de control, aflat la 100 de kilometri distanță. Ajunși în Thakhek, au avut de ales între trei mijloace de transport, ce prezentau atât avantaje, cât și dezavantaje. Tuk tuk-ul oferea posibilitatea unei echipe să călătorească cu o viteză de 30 de kilometri pe oră, în timp ce mașina de înghețată, ce transporta tot o singură echipă, mergea cu 20 de kilometri pe oră, dar le oferea și un desert vedetelor. Camioneta, cel mai rapid mijloc de transport, conducea ultimele trei echipe către punctul de control cu 50 de kilometri pe oră. La punctul de întâlnire, Lora și Vica au fost primele ajunse, dar regulamentul a impus ca vedetele să pășească pe covorul ,,Asia Express” doar în momentul în care coechipierul era și el prezent.

Pentru că Daniela și Liviu Vârciu au ajuns imediat după Lora și Vica Blochina, prima echipă înregistrată în formulă completă a fost cea a fetelor. Lora și Liviu și-au așteptat partenerii cu sufletul la gură, dar cele trei echipe nu s-au grăbit către punctul de întâlnire. Au decis, în schimb, să pășească pe covor în ordinea ajunsă la camionetă, dând dovadă de corectitudine și solidaritate. Raluka și Ana au fost pe punctul de a fi eliminate, dar dragonul din cutia neagră le-a salvat și le-a mai oferit o șansă de a rămâne în cel mai dur reality show. Cu toate acestea, vor primi un handicap pentru etapa următoare, ce le va îngreuna în fiecare moment. Probele continuă și în seara aceasta la ,,Asia Express, de la ora 20:00 pe Antena 1, când coechipierii se vor reîntâlni în formula inițială pentru a se confrunta cu și mai multe provocări de foc.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National
Perioada 5 martie 2018

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

NINJA WARRIOR: Se aleg concurentii pentru marea finala!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Duminică seară, ultimii 25 de semifinaliști intră în arena Ninja Warrior România și luptă pentru un loc în marea finală. Săptămâna trecută, 26 de eroi au dat totul pentru a obține cel mai bun rezultat, dar poziția lor în clasament nu este încă sigură până când nu performează și ceilalți concurenți.

Vom asista la cele mai dramatice eliminări din istoria televiziunii și la cele mai neașteptate răsturnări de situație, asta pentru ca cei mai buni 25 de concurenți să ajungă în marea finală.

Sportul m-a ajutat să trec peste anumite obstacole din viața mea: despărțirea părinților mei și îmbolnăvirea tatălui meu care a suferit un atac cerebral. Dacă aș câștiga Ninja Warrior România, victoria i-aș dedica-o tatălui meu pentru că-l iubesc foarte mult și m-a făcut să-mi depășesc orice limită, oricare ar fi ea…”, spune unul dintre cei care speră să ajungă în etapa finală a competiției. Cum se va descurca acesta, dar și ce concurent din semifinala trecută va privi cu emoție cursa lui, știind că în orice clipă poate fi eliminat, vedem duminica aceasta.

În cât timp vor apăsa buzzer-ul final cei mai puternici războinici Ninja, cine sunt cei 25 de români care vor încerca să câștige marele premiu, dar și titlul de primul Ninja Warriror din România, vedem duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Paula Chirilă, eliminată din ”Ultimul Trib”: ”Au existat niște trădări foarte urâte”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Paula Chirilă a fost eliminată, aseară, din ”Ultimul Trib”, în urma duelului împotriva cameleonului Cosmin Pădureanu. ”E foarte interesant să vezi cum se transformă omul când își dorește ceva, lasă toate principiile deoparte și face niște lucruri pe care în mod normal, în alte condiții, nu le-ar fi făcut niciodată”, a spus aceasta la final.

Ziua a început cu emoții pentru ambii dueliști, iar dacă pentru Cameleoni presiunea era majoră pentru că riscau să rămână în trei oameni, pentru Paula dezamăgirea a venit în urma unor declarații ale colegilor Lemuri care i-au reproșat că nu a dat totul la probe. ”Cred că Paula s-a resemnat, simțea presiunea asta, că vor să o elimine din grupul vesel”, a spus Daniela Crudu, cea care s-a apropiat cel mai mult de Paula.

În proba de Eliminare, Paula și Cosmin au avut de parcurs un traseu pentru a ridica un coș în care apoi, de la distanță, să arunge saci de nisip, ca la un meci de baschet. Paula Chirilă a reușit să se păstreze aproape de adversarul său în prima parte a traseului, în ciuda faptului că a mărturisit că se simte dezavantajată în fața înălțimii lui, dar și a echilibrului dobândit în cariera de cascador. Din păcate, la jumătatea traseului, actrița s-a blocat la o trecere la care trebuia să înainteze agățată doar în mâini de o bârnă, astfel că Pădureanu a câștigat proba, iar Cameleonii au rămas în formula de patru oameni.

Cred că Sorana e următoarea, e cel mai puțin pregătită pentru competiție din cei rămași. Sorin este unul dintre puținii oameni coerenți, un om cu suflet cald, care a avut o vorbă bună mereu. Pe el și pe Ioana i-am simțit extrem de onești și am simțit că și ei văd ce se întâmplă în jur, că aici totul este de fațadă, nu cred că simte vreunul că și-a făcut un prieten pe viață aici. Mi-a părut rău că am lăsat-o pe Daniela acolo singură și accidentată. Ioana e o tipă echilibrată, bine dotată fizic, o să ajungă departe. Ionuț, care e foarte puternic, e cel mai capabil să ajungă cât mai departe și nu are nevoie decât de el. Restul s-au agățat de el câștigând simpatia, oferind niște favoruri, e foarte interesantă emisiunea aceasta și să vezi cum se transformă omul când își dorește ceva, lasă toate principiile deoparte și face niște lucruri pe care în mod normal, în alte condiții, nu le-ar fi făcut niciodată. Dima este un lup tânăr care își dorește să fie considerat puternic, dar Ionuț nu își dorește, el este, fără să facă prea mare efort. Dar Dima îi suflă în ceafă și îl mai ia amețeala când i se spune Căpitan, îl vezi cum se simte bine. Din câte am înteles eu, au existat niște trădări foarte urâte și dacă un om face lucrul acesta o dată, o va face și a doua oară. Pentru Dima ar fi bine să fie puțin mai conștient de ceea ce se întâmplă cu el și de ceea ce face, să nu se mai arunce cu capul înainte”, a spus Paula.

În acest timp, la vilă, Lemurii au găsit caietul pe care Crocodilii făceau pariurile referitoare la dueluri, iar Ioana și-a dat seama cu regret că aceștia nu au trimis-o la duel pentru că era puternică, așa cum au justificat ei, ci mai degrabă pentru că nu o mai voiau în echipă. Reacția Lemurilor a fost însă cel mai bun antidot, iar Daniela Crudu, în ciuda faptului că a fost nevoită să își pună mâna în ghips după accidentarea de la ultima probă de Teritoriu, și-a petrecut ziua cu Ioana la piscină. ”Mă simt foarte prost, n-am mai fost niciodată în postura asta, să nu pot să ajut sau să mă descurc singură”, a spus Daniela.

În așteptarea jocului Căpitanilor, Crocodilii s-au luptat cu nucile de cocos de pe insula pustie și au început să observe probleme din interiorul echipei. ”Nu prea avem o legătură frumoasă, nu știm ce ne așteaptă în viitor”, a mărturisit Lola Crudu.

Pentru jocul Capitanilor, Crocodilii au aflat cu dezamăgire că trebuie să își schimbe căpitanul, iar Daniel Chiru a fost desemnat să îi țină locul lui Alex Filip doar pentru această probă. Sorin Brotnei a fost trimis să reprezinte Lemurii în condițiile în care Ionuț Iftimoaie și Dima Trofim sunt accidentați. ”Am fost nominalizat căpitan prin eliminare!”, a glumit Sorin. Tot prin eliminare și-au ales și Cameleonii un lider – cu o fată în echipă, cu Silviu Mircescu accidentat și Cosmin Pădureanu la duel, Silviu Geandră a fost ales pentru jocul Căpitanilor.

”Mi-aș dori foarte tare să câștig proba și să avem voie să sunăm acasă. Mi-aș dori foarte tare să sun acasă și să îmi aud copiii”, a povestit Daniel Chiriță, în timp ce Silviu Geandră și Sorin Brotnei au mărturisit că orice victorie ar fi importantă pentru moralul echipelor lor, iar o legătură cu cei dragi de acasă ar fi ”hrană pentru suflet”.

Recompensa a fost o cină într-un restaurant, iar cel care a reușit să își scoată echipa în oraș a fost noul căpitan Daniel Chiriță, după o probă de echilibru incredibil de dificilă. Mai mult, la jumătatea traseului, cei trei au aflat că efortul lor va fi răsplătit și cu un bonus mult dorit: un telefon acasă pentru fiecare dintre membrii echipei câștigătoare. ”Am simțit ca îmi e adresat bonusul acesta… Nu e deloc plăcut sentimentul acesta, de a fi departe când soția mea e însărcinată, mai ales că e primul copil”, a mărturisit Sorin Brotnei. Silviu Geandră a fost și el la fel de afectat de ratarea șansei de a-I auzi pe cei dragi. ”Aș fi sunat-o pe Gabi să îi spun că am să continui lupta pe care am început-o în doi”, a spus Silviu.

La aflarea veștii că Paula a pierdut duelul, Lemurii au recunoscut că surpriza, pentru ei, ar fi fost ca ea să se întoarcă. În plus, Sorana a mărturisit chiar că în acest duel a fost de partea lui Cosmin. ”Pentru mine, Cosmin are o altă însemnătate. Mi-a fost tour-manager, am lucrat ani de zile cu el, e un om care pentru mine înseamnă foarte mult, n-am ce face, Cosmin e un om la care țin”, a spus Sorana.

Și în sat a fost o adevărată sărbătoare la întoarcerea lui Cosmin. ”Are un farmec aparte, iar femeile de aici îl adoră și reușește să obțină mai ușor mâncare de la ele”, a spus Oana Dedeu.

De partea cealaltă, Crocodilii au plecat de pe insula pustie la restaurant, unde au avut parte nu doar de o masă îmbelșugată, ci și de un dansuri tradiționale și cântece. ”De la orez cu orez să ai parte de o degustare care îți dă peste cap toate simțurile, a fost Paradis!”, a spus Mircea Zamfir.

Momentul cel mai așteptat, cel în care Crocodilii au putut să sune acasă, a fost însă și cel mai dureros al serii, iar pe măsură ce și-au auzit rudele, au fost cu toții cuprinși de lacrimi. ”Toată lumea știa pe cine vrea să sune, frați, copii, atunci mi-am dat seama că era o singură persoană cu care aș fi vrut să vorbesc și nu mai am cum – mama mea. E atât de greu încât nu pot să descriu”, a spus Cornelia Condeescu, cea care a aflat că mama sa a pierdut lupta cu boala chiar în ziua în care a ajuns în Madagascar.

Dacă vor fi destabilizați Crocodilii de aceste emoții sau dacă și-au tras și mai multă putere din mesajele celor de acasă, telespectatorii pot vedea vjoia viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Ultimul Trib”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Bogdan, în fața imaginilor cu Hannelore, în pat cu Andi, pe ”Insula Iubirii”: ”Nu vreau să mă pronunț”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

După ce săptămâna trecută băieții i-au cerut socoteală lui Bogdan pe motiv că acesta ar ignora adevăruri dureroase din imaginile primite cu Hannelore, mâine, într-o nouă ediție Insula Iubirii, de la ora 20.00, la Antena 1, acesta primește noi vești despre viitoarea lui mireasă.

O noapte ploioasă la Minitel a fost cadrul romantic în care fetele s-au retras în casă alături de ispite. Încet-încet, cuplurile s-au retras sub pături și nu s-a abținut de la mângăieri sau săruturi furate. Iar imaginile i-au lăsat fără cuvinte pe partenerii lor, în timp ce Bogdan a mai făcut o încercare de a se apăra. ”Nu vreau să mă pronunț”, a spus logodnicul lui Hannelore, devastat de vestea că ceea ce ei văd are loc în același timp pe insula fetelor, iar noaptea era abia la început.

Ce vor spune ceilalți băieți și cum se va încheia noaptea la Minitel, telespectatorii pot afla mâine, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending