Vedetele au petrecut cu Loredana de Paşte la PRO TV! Câţi telespectatori au urmărit aventurile de la Ferma Vedetelor! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Vedetele au petrecut cu Loredana de Paşte la PRO TV! Câţi telespectatori au urmărit aventurile de la Ferma Vedetelor!

Published

on

Armonia s-a reinstalat la Ferma Vedetelor și, cu ocazia Paștelui, concurenții au revenit la sentimente mai bune unii față de ceilalți. În haine de sărbătoare, cu voie bună, muzică și dans, așa au sărbătorit vedetele 100% românește, alături de nea Rață, Iulia Vântur și cea mai frumoasă surpriză: Loredana!

Ce audienta a inregistrat showul?

Ferma Vedetelor a fost urmărită, în intervalul de difuzare 20:31 – 22:20, de aproximativ 1.8 milioane de români, iar în minutul de aur, de la 21:53, aproximativ 2.2 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor.

 La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 9.4 puncte de rating și 22.5% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi, Antnea 1 a obținut 6.2 puncte de rating și 14.8% share.

Ferma Vedetelor (2) DE PASTE PRO TV

După cum s-au obișnuit deja, duminica este zi de joc. De data aceasta cei șapte fermieri au primit o provocare specifică zilei de sărbătoare: vânătoarea de ouă. Astfel, ei s-au împărțit în două echipe, fete contra băieți, arbitrate de Augustin, și au ascuns ouă în bucătărie și în dormitorul comun. Echipa fetelor a reușit să găsească trei din cele cinci ouă și a câștigat. Premiul a constat în pachete de acasă, scrisori și fotografii.

Deschiderea pachetelor a adus lacrimi și emoții puternice printre concurenți, iar, după atâta timp petrecut izolați, primele vești de acasă au fost ca o gură de aer proaspăt, care le-a dat puterea să meargă mai departe. Singura care nu s-a putut bucura de acest răsfăț a fost Cristina, care nu a primit nicio scrisoare de la iubitul ei. Fermierii au împărtășit momente frumoase și intime, și-au cunoscut familiile unii altora din fotografii, iar acest lucru i-a apropiat.

Negustorul Vasile a venit cu bunătăți și a fost așteptat ca pâinea caldă. Nici în ziua de Paște concurenții nu s-au putut abține și au mai sustras d-ale gurii din căruța negustorului. Surpriza lui pentru fermieri a fost o jumătate de miel: „Da’ unde ai găsit pisica asta?”, a spus Augustin când a văzut bucata de carne. După ce au încheiat negocierile, Vasile a fost poftit la masă, iar fermierii l-au omenit cu brânză, ouă și vin, au cântat în jurul mesei, iar el le-a spus povești haiducești. Cristina a izbucnit în lacrimi când Vasile i-a oferit scrisoarea de la iubitul ei, pe care nu mai spera să o primească.

A venit și rândul lui nea Rață să le spună Hristos a Înviat! și să le aducă materiale pentru construirea unor cuști de iepuri. Pe lângă asta, el le-a adus pastramă din partea lui, pe care i-a încredințat-o lui Augustin: „Să nu te mai aud că nu țin eu la tine!”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending