Vedetele de televiziune Daniela Crudu și Simona Traşcă, săltate de poliție într-un dosar de proxenetism - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Vedetele de televiziune Daniela Crudu și Simona Traşcă, săltate de poliție într-un dosar de proxenetism

Published

on

Vedetele de televiziune, Simona Traşcă şi Daniela Crudu au fost săltate cu mandat şi duse la audieri într-un dosar de proxenetism, anunță postul de televiziune Romania TV.

Simona Traşcă şi Daniela Crudu au fost duse cu duba la Secţia 19 pentru a da declaraţii într-un dosar de proxenetism. Vedetele sunt audiate în calitate de martori într-un dosar în care se fac investigaţii de prostituţie şi proxenetism. Pe lângă ele au fost aduşi şi câţiva bărbaţi care sunt acuzaţi în același dosar.

La secția de Poliție s-a prezentat și fosta asistenta TV, Mădălina Pamfile.

Dosarul este instrumentat de cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Sectorul 5 împreună cu un procuror de la Parchetul Sectorului 5.

Daniela Crudu a mai fost implicată într-un scandal sexual în 2011. Atunci, Leo de la Strehaia spunea că i-a dat asistentei bani contra unor servicii sexuale. El spunea că i-a dat brunetei 10.000 de euro pentru o noapte de sex, noteaza romaniatv.net.
Simona Trasca

Foto Credit: Facebook

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ioan Teudan

    7 februarie 2015 at 08:40

    Sunt dame de companie , prostituate de lux , in nici un caz vedete , nu sunt cu nimic mai presus ca si stoarfele de pe centura !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending