Vedetele Digi24 au fost personaje principale într-o sedință foto inedită

0
866

Luni, 6 august, de la ora 19.00, se lansează Digi24 Oradea, singura stație locală care emite full HD în Nord-Vestul României. Vedetele Digi24 au dorit să își arate susținerea față de colegii de la Oradea așa că au luat parte la o ședință foto inedită.

Izabela Pănescu, Alice Iacobescu, Laura Teodoru, Ioana Țigănilă, Mircea Ivan și Balazs Barabas s-au amuzat în fața aparatului foto. “Eu sunt începătoare în acest “domeniu” al ședintelor foto, așa că a fost tare amuzant să “împing” sau să “arăt” o literă care practic nu era lângă mine. În același timp m-am simțit onorată să prezint prima literă care formează numele orașului Oradea.

Sper să fie cu noroc și colegii noștri de la Digi24 Oradea să fie primii în tot ce își propun! Nici nu au cum altfel, mai ales că au în grilă o multțime de emisiuni interesante. De-abia aștept, de exemplu, să văd emisiunea “Turist acasă”, pentru că ador poveștile nespuse ale unui loc”, mărturisește Izabela Pănescu, prezentatoarea emisiunii „Tinerețe fără bătrânețe”.

Laura Teodoru și Mircea Ivan, colegi la pupitrul Știrilor sportive de la Digi24, au și ei un mesaj de susținere pentru colegii de la Oradea. „Îmi amintesc emoțiile pe care le-am avut în prima zi, la lansare și sunt sigură că și la ei este la fel. Le țin pumnii și sunt convinsă că vor fi cei mai buni”, spune Laura Teodoru.”Și ca vor avea cele mai tari emisiuni, cea sportivă, „Divizia Locală” este doar una dintre ele”, adaugă Mircea Ivan.

Ioana Țigănilă, prezentatoarea Jurnalelor de știri din week-end la Digi24 are și un sfat. „ După ședința foto i-am sunat pe colegii de la Oradea și le-am spus că suntem alături de ei.”

Luni, 6 august, de la ora 19.00, Digi 24 Oradea își începe emisia cu un Jurnal de știri prezentat de Yvette Mîrza. Noua grila de programe va cuprinde sapte jurnale de stiri in direct. La orele 6:30, 7:30, 8:30 și 13.00, știrile vor fi prezentate de Yvette Mîrza. Iar jurnalele de la 16.30, 18.30, 21.00 și 22.00 vor fi prezentate de Oana Mudura.

Digi24 Oradea va difuza și 4 emisiuni difuzate în format full HD. Bogdan Băcilă este, de luni până vineri, de la ora 09.00, moderatorul emisiunii “Recrutat în Crișana”, un talk show care vorbește despre piața muncii din Bihor
„Vocile Bihorului”, talk-show-ul realizat de Octavian Haragos, de luni până vineri, de la ora 19.00, este o emisiune care prezintă situaţii, evenimente şi fenomene în adevărata lor desfăşurare.

Și sportul are locul lui în grila Digi24. Nicolae Mihalcea joacă, în fiecare luni, de la ora 20.00, în “Divizia locala”. Iar Ana Maria Georgescu își face debutul la Digi24 Oradea cu emisiunea “Turist acasa”, difuzata in fiecare marti, de la ora 20.00.

Comentarii