Vedetele din “Eu cind vreau sa fluier, fluier“, invitate la “Zoom in 10” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Vedetele din “Eu cind vreau sa fluier, fluier“, invitate la “Zoom in 10”

Published

on

In editia de miercuri, 31 martie, a emisiunii “Zoom in 10” difuzata incepind cu ora 15:15, telespectatorii Pro Cinema se vor intilni cu vedetele din “Eu cind vreau sa fluier, fluier”, filmul care a facut senzatie la cea de-a 60-a editie a Festivalul de Film de la Berlin, unde a cistigat Ursul de Argint si premiul special Alfred Bauer.

Drama, care ruleaza deja la CinemaPro, a reusit sa impresioneze atit criticii, cit si spectatorii, care au umplut salile pina la refuz.

Regizorul Florin Serban, prezent la premiera filmului, care a avut loc la CinemaPro, a dezvaluit pe scurt, subiectul scenariului pe care l-a scris alaturi de Catalin Mitulescu. Ada Condeescu si George Pistereanu, ambii aflati la debut, au reusit roluri de exceptie. Ada Condeescu marturiseste, in interviul pe care telespectatorii Pro Cinema il pot vedea la „Zoom in 10”, despre ce a insemnat aceasta experienta pentru ea.

La premiera de la CinemaPro au venit si citiva dintre detinutii care au jucat in film si care au fost adusi cu o masina speciala. Au fost si ei aplaudati la scena deschisa, alaturi de celelalte vedete ale filmului… Lucrul cu detinutii n-a pus probleme echipei de filmare, dupa cum povesteste producatorul Daniel Mitulescu, in emisiunea „Zoom in 10”.

Filmul a fost prezentat  la Festivalul de la Berlin, in februarie si de atunci a avut parte numai de cronici elogioase. Cronicarul de la „Variety” a fost impresionat de scenariul care  „surprinde bine tensiunile din centrul de detenţie, aducând prospeţime genului”, iar  publicaţia „Screen Daily” nota ca  „Eu când vreau să fluier, fluier” este „mai autentic decât alte filme asemănătoare făcute de regizori mai experimentaţi”.

Printre vedetele pe care Ada si George le-au intilnit la Berlin a fost si Renee Zellweger. Ce impact a avut aceasta intilnire asupra celor doi actori romani telespectatorii Pro Cinema pot vedea in editia din 31 martie a emisiunii „Zoom in 10”, sau chiar in prima zi de Paste, de la ora 11:15.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending