Connect with us

Emisiuni

Vedetele din „Destinatie finala 5” vin la „Lumea Pro Cinema”

Redactia Radar de Media

Published

on

Fanii horror-ului „Destinatie finala” au intalnire duminica, 4 septembrie, de la ora 11:00, cu vedetele celui de-al cincilea film din serie, care vor fi prezente la „Lumea Pro Cinema”.

Sequelul filmat 3D promite o avalansa de emotii, iar primii care le-au trait au fost chiar actorii implicati in filmari. Courtney B. Vance, care interpreteaza rolul agentului Jim Block, povesteste la “Lumea Pro Cinema” care este secventa din film la care a tras o sperietura de moarte. Frumoasa Jacqueline  MacInnes, actrita care interpreteaza rolul Oliviei Castle, marturiseste insa ca ea se sperie mai greu.

David Koechner si Nicholas D’Agosto, interpretul lui Sam Lawton, vor povesti si ei in interviurile care pot fi urmarite la “Lumea Pro Cinema” care au fost secventele cele mai solicitante, dar si cele mai inspaimantatoare din “Destinatie finala 5”, film care va debuta si in cinematografele din Romania saptamana aceasta.

Atmosfera ca intr-o familie pe platourile de filmare de la “Spy Kids: All the Time in the World in 4D”. Filmul, care va aparea pe ecrane in aceasta toamna o are in rolul principal pe Jessica Alba. De altfel, actrita, care de curand a devenit mamica unei a doua fetite, a fost incantata sa afle ca Robert Rodriguez a scris rolul special pentru ea. Jeremy Piven, starul serialului „Anturaj”, care a putut fi urmarit pe Pro Cinema, poate fi vazut si el in aceast film.

Actrita Alexa Vega va povesti cum este sa lucrezi cu  Robert Rodriguez. Tanara actrita marturiseste ca este atat de apropiata de regizor, incat spune ca l-a rugat sa o conduca la altar, atunci cand s-a casatorit. Tot in „Lumea Pro Cinema” din 4 septembrie, Paul Rudd isi exaspereaza rudele in comedia “Our Idiot Brother”, iar Jim Sturgess  traieste o poveste de dragoste iesita din comun cu  Anne Hathaway, in “One Day”.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending