Vedetele din Las Fierbinţi Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Răit și Coşti Diță aduc glume "țiplă" la Sala Palatului! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Vedetele din Las Fierbinţi Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Răit și Coşti Diță aduc glume „țiplă” la Sala Palatului!

Published

on

Pentru al treilea an consecutiv, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait și Costi Diță vă invită să întâmpinați sărbătorile încărcați de bună dispozitie. Pe 17, 18 si 19 decembrie, Sala Palatului devine capitala glumelor, iar cei patru actori din Las Fierbinți vor încinge scena! 

 

“Este deja al treilea an când se desfășoară evenimentul nostru de la Sala Palatului. Recunosc că, undeva acolo în sufletul meu de comediant, îmi doresc ca spectacolul nostru să devină un soi de tradiție și la fiecare sfârșit de an să ne întâlnim și să încercăm să vă aducem starea aceea de bună dispoziție, atât de necesară în vremurile astea complicate… Avem nevoie de umor și veselie! Noi o să facem tot posibilul să vă facem să râdeți, dumneavoastră trebuie doar să participați. Asta e tot. Cu alte cuvinte, ne vedem acolo!”, a spus Costi Diță despre spectacolele care urmează.

 

Mihai Rait a completat: “Sunt deja la a treia experiență de genul asta, așa că emoțiile nu prea mai sunt asa de mari… glumesc! Parcă sunt mai mari ca anii trecuți. Îmi doresc ca glumele  de anul acesta să vă dea kilometrajul peste cap. Și, ca de obicei, cum spunea și Gică Hagi, sper ca băieții să joace bine și să marcăm mai mult cu un gol, ca să câștigăm!”.

 

Mihai Bobonete a făcut un rezumat al ultimilor doi ani de stand-up comedy la Sala Palatului: “Decembrie 2015: am programat un spectacol și am fost copleșiți de cererea uriașă de bilete. Am mai făcut încă două, până la urmă. Trei săli pline de oameni și energie! Decembrie 2016: programăm trei spectacole și cred că o să rămânem să stingem lumina la Sala Palatului înainte de Crăciun. Oameni buni, vă mulțumim și vă promitem că o să vă facem să mergeți acasă să vă faceți sarmale râzând.”

 

“Stii cum e sa iei un pumn în ficat? Mai bine să nu știi… însă aplauzele venite de la 4.000 de oameni în Sala Palatului produc același efect, rămâi fără aer. Și zâmbind pe deasupra. Pentru întâlnirea asta din decembrie, am intrat în cantonament încă de la 1 ianuarie 2016, pentru că ne respectam publicul și vrem ca de fiecare dată să fie un show memorabil. Nu avem elefanți care merg pe sârmă, nu băgăm fum și jocuri de lumini, avem show-ul nou cu glume țiplă! Și încă un secret – avem emoții, că de-aia suntem profesioniști!”, completează Adrian Văncică.

 

După un turneu care s-a desfășurat cu casa închisă în mai multe orașe din țară, cei patru comedianți sunt încântați că vor încheia anul cu 3 spectacole în București, la Sala Palatului. Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait și Costi Diță vă așteaptă pe toți la Sala Palatului, pe 17, 18 și 19 decembrie! Cei patru promit câteva ore în care umorul va domina scena!

Advertisement

 

Foto Credit: PRO TV

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending