Connect with us

Reality Show

Vedetele din sezonul 4 Asia Express au plecat spre Drumul Împăraților

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Sâmbătă după-amiază, cele nouă perechi de vedete care au acceptat provocarea Asia Express și-au luat bagajele și au pornit cu multe emoții spre Drumul Împăraților.

 

 

Dacă în anii trecuți, concurenții plecau spre destinație cu avionul, de data aceasta, vedetele au plecat din Piața Revoluției, din București, cu un autocar inscripționat cu logo-ul celui mai dur reality show. Rudele sau prietenii vedetelor le-au fost alături pentru a le transmite gânduri bune înainte de cursă, precum și fanii show-ului, care s-au strâns într-un număr foarte mare pentru a-și încuraja preferații. Lidia Buble a venit însoțită de fina sa, Adriana Trandafir a fost susținută de soțul său, iar Ruby, concurentă în sezonul 2 al show-ului, le-a fost alături lui Connect-R și Shift, preferații săi din acest sezon. Dornică să retrăiască aventura celui mai dur reality show, Ruby a vrut să intre în cala autocarului și să pornească, la rândul ei, pe Drumul Împăraților.

 

Pe drum, emoțiile au fost puse la păstrare, iar relaxarea și voia bună au transformat cursa cu autocarul către prima destinație din sezonul 4 Asia Express într-o experiență de tabără. Vedetele au cântat, au dansat, au făcut dedicații, au spus poezii sau au interpretat parodii, până în momentul în care oboseala i-a răpus. Pentru a se bucura de ultimele momente de liniște înainte de cea mai dură competiție, toți au ales să se odihnească pe final și să își încarce bateriile pentru aventura vieții lor.

 

Cursa sezonului 4 Asia Express va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații surpriză. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending