Vedetele, interesate de viitorul României. Șerban Copoț, Animal X: ”Votul nu reprezintă o opțiune, ci o obligație” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Vedetele, interesate de viitorul României. Șerban Copoț, Animal X: ”Votul nu reprezintă o opțiune, ci o obligație”

Published

on

Vedetele din România au fost prezente la vot. Cântăreți, prezentatori tv, designeri sau sportivi și-au făcut ieri datoria de cetățeni în primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale 2014.

Andreea Esca a ieșit la vot și i-a îndemnat pe admiratorii săi să facă același lucru.

Andreea Esca vot

”Ieși la vot! Nu-i lăsa pe alții să decidă în locul tău!”, a scris prezentatoarea Știrilor de la ora 19 pe pagina sa de facebook.

Loredana Groza a lăsat pentru câteva ore notele muzicale și a votat pentru o lume mai bună. Artista s-a fotografiat chiar în momentul în care a introdus buletinul de vot în urnă.

Loredana vot

”Eu am votat pentru o lume mai buna! Voi ati votat? #amvotat L.”, este mesajul de pe pagina de facebook a artistei.

Solistul trupei Animal X, Șerban Copoț a ieșit la vot, pentru un viitor mai bun al familiei sale, dar și al societății românești.

Serban Copot vot

”Așa arată buletinul meu. Din punctul meu de vedere votul nu reprezintă o opțiune, ci o obligație. Înseamnă respect pentru înaintașii mei cât și pentru contemporanii care se luptă pentru viitorul familiei mele. Dixit! Șerban Copoț”, a scris artistul pe pagina sa de facebook.

Cătălin Botezatu a mers la urna de vot însoţit de manechini şi manechine. Designerul a votat în staţiunea Poiana Braşov, acolo unde a spus că este esențial ca tinerii să iasă la vot, deoarece își votează viitorul.

Catalin Botezatu

Mihaela Rădulescu a votat la Chișinu, acolo unde au prins-o filmările pentru un nou sezon ”Românii au talent”.

Mihaela Radulescu vot

”Pauză de retușuri și de vot, la Chișinău.”, a scris vedeta pe facebook.

Nici Paula Seling nu a ratat ocazia de a alege viitorul președinte care va conduce România timp de 5 ani.

Paula Seling vot

”În drum spre București m-am oprit să votez. Voi ați votat?”, a scris cântăreața pe o rețea de socializare.

Ion Țiriac a venit special de la Paris pentru a vota viitorul președinte al românilor.

Advertisement

Ion Tiriac

 

„După 25 de ani, cred că a venit timpul să avem un președinte al tuturor, ca să vedem că nu mai avem fricțiuni între un palat și altul. Să facă ceva fiecare că să vă mearga bine dumneavoastră. Eu la vârsta mea nu mai aștept multe. Ar trebui să puneți mâna și să faceți țara mai ca lumea decât a fost până acum.

Am încercat să votez la Paris, dar era o mulțime de oameni, am găsit că e mai simplu să votăm aici. Erau cozi enorme. Bănuiesc că fiecare vrea să-și vadă țara într-un viitor ceva mai bun decât a fost în ultima vreme.”, a spus Ion Tiriac pentru Știrile Pro TV.

Lupta pentru scaunul de la Cotroceni se va duce în turul doi între Victor Ponta și Klaus Iohannis. Candidatul PSD-UNPR-PC a obținut 40,33% din voturi, în timp ce candidatul ACL a obţinut 30,44%, după centralizarea a 98,30% din procesele verbale.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending