Connect with us

Vedetele Kanal D au fost aseara la avanpremiera serialului „O Furtuna pe Bosfor”, serialul fenomen care debuteaza luni, 5 octombrie, la Kanal D, alaturi de ziaristi si fani ai indragitelor productii turcesti. Printre cei prezenti la vizionarea primului episod din „O furtuna pe Bosfor”, care a avut loc in cinematograful de la Afi Palace Cotroceni, s-au aflat Simona Patruleasa, insotita de familia sa, Silvia Ionita, Ilinca Vandici, Florin Petrescu si sotia sa, Ilinca Obadescu.

De asemenea, pe covorul rosu au fost prezente si Cristina Siscanu si fiica lui Madalin Ionescu, Stefania, si ele iubitoare de seriale turcesti.

Chiar m-a prins serialul! Abia astept sa inceapa, are un subiect foarte puternic, un scenariu perfect articulat, te tine cu sufletul la gura. Iar actorii din rolurile principale sunt extraordinari! Nu are cum sa nu te tulbure o intrebare: cum ai reactiona daca ai afla ca fiica ta/fiul tau nu este de fapt copilul tau biologic sau ca parintii tai nu sunt cei care ti-au dat viata? Abia astept sa vad acest serial!”,  a spus Simona Patruleasa, dupa vizionarea primului episod.

Simona Patruleasa KANAL d

Simona Patruleasa
KANAL d

Primul episod este intens, te socheaza si te tulbura, descoperi poate situatii pe care le-ai trait la un moment dat. Relatiile intre parinti si copiii lor deveniti adolescenti sunt speculate cu sensibilitate si realism in < Furtuna pe Bosfor> ”, a spus Silvia Ionita.

Ilinca Vandici a fost si ea impresionata de serial si spune ca noua productie de la Kanal D i-a intrecut asteptarile.  „Dincolo de scenariul foarte bun, calitatea excelenta a imaginii, muzica este senzationala, potenteaza dramatismul acestui serial extraordinar”, a adaugat Ilinca Vandici.

  Serialul „Furtuna pe Bosfor” este produs de Endemol, unul dintre cei mai prestigiosi distribuitori, producatori si creatori de formate din lume si a devenit inca de la primul episod lider de audienta pe slotul pe care a fost difuzat. Scenaristul serialului este Yildiz Tunc, cel care a semnat si scenariul pentru „1001 Nopti” si „Dragoste si pedeapsa”, iar regizorul este Cevdet Mercan, acelasi care a regizat un alt serial de succes, „ASI – Impotriva destinului”.  Productia aduce in atentia publicului destine care se despart si apoi se intrepatrund si dramele unor parinti rupti de copiii lor printr-o farsa a vietii. 

FURTUNA PE BOSFOR KANAL D

FURTUNA PE BOSFOR
KANAL D

Comentarii

comments

IN Trending