Vedetele Prima TV, Ioana Maria Moldovan şi Dan Finţescu, juraţi în noul show „Nunţi de Poveste” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Vedetele Prima TV, Ioana Maria Moldovan şi Dan Finţescu, juraţi în noul show „Nunţi de Poveste”

Published

on

Ioana Maria Moldovan şi Dan Finţescu, sunt în juriul emisiunii „Nunţi de Poveste”. Din 24 februarie, ei vor hotărî ce nuntă va primi premiul pus la bătaie în fiecare ediţie, alături de alte două celebrităţi invitate special în emisiune. Dacă Ioana va analiza vestimentaţiile şi coafurile nuntaşilor, Dan va puncta cât de bine s-au distrat invitaţii.

Nunţi de Poveste este un nou capitol în cariera mea, un proiect interesant, iar după 13 ani de televiziune, telespectatorii mă vor vedea într-o nouă postură, aceea de jurat”, spune Ioana. „Am acceptat cu drag propunerea de a face parte din emisiune, cred că mi se potriveşte, sunt un om deschis şi acesta este un bun prilej de a încerca şi altceva. Nu voi fi un jurat foarte critic, dar voi taxa erorile majore. Cred că cel mai important este ca fiecare om să se simtă bine în pielea lui, iar fiecare îşi face nunta aşa cum vrea, în funcţie de posibilităţi”.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Ioana priveşte noua emisiune şi ca pe o oportunitate de a afla mai multe despre planificarea unei nunţi: „Pentru că în viitor poate îmi voi organiza propria nuntă, am ocazia acum să învăţ lucruri noi de la unele mirese, sau, de ce nu, poate chiar şi din greşelile lor. Îmi place mult acest proiect, mai ales că mi-a oferit şi şansa de a mă reîntâlni cu vechi colegi, Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan, alături de cei actuali de la Prima TV”.

Cu o experienţă de 15 ani de MC la diverse evenimente, Dan Finţescu este omul potrivit la locul potrivit, în juriul emisiunii „Nunţi de Poveste”. „Eu sunt păţit cu o nuntă în viaţa mea, ştiu ce înseamnă din punct de vedere al mirelui. Pe de altă parte, sunt un împătimit al nunţilor, merg la nunţi şi la botezuri cu plăcere şi chiar mă distrez întotdeauna”, spune Dan. „La Nunţi de Poveste, sunt cel care îşi dă cu părerea despre felul în care este organizată petrecerea. Prezentând la viaţa mea evenimente de orice fel, echipa s-a gândit la mine pentru că sunt în măsură să analizez petrecerea din punct de vedere distracţiei”.

ioana maria moldovan dan fintescu nunti de poste prima tv

Dan este încrezător în noua emisiune şi speră că şi publicul să reacţioneze pozitiv. „Am foarte mare încredere în proiectul acesta, în primul rând pentru că echipa are o vastă experienţă şi în al doilea, pentru că mi se pare o alegere bună pentru grila Prima TV, pentru genul de public al postului şi pentru aşteptările pe care telespectatorii le au de la noi”. 

Alături de Ioana şi Dan, din juriul „Nunţi de Poveste” vor face parte şi alte două celebrităţi invitate special în fiecare ediţie, iar primele vedete care vor da note vor fi maestrul Horia Vîrlan şi Niculina Stoican. În stilul amuzant şi sever cu care şi-a obişnuit telespectatorii la „Cireaşa de pe Tort”, Horia Vîrlan va juriza meniul servit la evenimente, în timp ce Niculina Stoican, o adevărată cunoscătoare în materie de nunţi, va fi atentă la tadiţiile şi obiceiurile pe care nuntaşii le vor respecta, sau nu, în funcţie de zona din care provin. Cei patru vor decide cine vor fi fericiţii câştigători ai unei săptămâni de miere de cinci stele.

Nu pierdeţi emisiunea „Nunţi de Poveste”, prezentată de Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan, din 24 februarie, în fiecare marţi de la 20.30, doar la Prima TV.

Foto Credit: PRIMA TV

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending